Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 25. 1. 2013.

| Društvo

Stručna praksa za niške studente

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
studenti.jpg
ilustracija; foto: profitiraj.hr

Sajam poslova i stručnih praksi za studente biće održan 4. i 5. marta u holu Elektronskog fakulteta pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde”.

Prema najavama organizatora ovogodišnji, 5. sajam, organizovan je kako bi omogućio studentima, diplomcima i postdiplomcima da se povežu sa budućim poslodavcima. Ujedno ovo je prilika da naprave svoj prvi korak u poslovnom svetu.

- Ovaj sajam omogućava direktan kontakt sa kompanijama kao i susretanje sa pisanjem radnih biografija. Sa druge strane, poslodavcima tako stvaraju bazu CV-jeva koje su studenti ostavili na sajmu ili Internet stranici sajma - kažu organizatori.

 

Sajam je otvoren za sve zainteresovane studente, a organizator je BEST Niš (Board of European Students of Technology), organizacija koja u svom sastavu okuplja studente tehničkih, tehnoloških i prirodnih fakulteta sa Univerziteta u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • burke

    16:30 // 25. 1. 2013.

    Samo ako ima neko stručan da mi objasni kakva je vajda da dodju geografi pmf-a na ovom skupu kada nam je smer tako ograničen da ništa drugo ne mozemo da radimo.A ovo je više za elektronce, informatičare,masince i gradjevinare.jel tako?

    • Bojana

      22:58 // 28. 1. 2013.

      Poštovani,
      Mi se zaista trudimo da dovedemo što više kompanija iz različitih oblasti i da svi mogu da nađu i čuju nešto zanimljivo. Sajam svakako treba posetiti, ako ne možete da nađete posao možete da prisustvujete nekoj od naših radionica, da unapredite sebe, pa i da popričate da predstavnicima kompanija o stanju u našoj privredi. Pratite sve objave na našem sajtu, videćete koje ćemo aktivnosti (treninge) još imati na sajmu.
      Srdačno, geograf takođe. :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mora nešto čovek da spremi za Uskrs!

Alo Čitalac

Tekst: Prokupčaninu krivična prijava zbog krivolova u okolini Žitorađe

Pronađite nas na: