Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 13. 9. 2010.

| Društvo

Tri miliona za parking mesta

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Ognjen Ognjenović, direktor Metroparking jug

 LESKOVAC – U proteklih godinu i po dana, od trenutka rada u Leskvocu, preduzeće Metroparking jug uložilo je u opremanje parking mesta oko tri miliona dinara – saopšteno je na konferenciji kraj novopodignutog parkiralištu u blizini reke Veternice.

- Uređenje parking prostora sa 33 parking mesta, plus jedno za invalide, i staze u Ulici Vlade Đorđevića jedan od od značajnih projekata naše firme. Ovde će vozači moći da koriste ovaj funkcionalni prostor, koji će biti dodatno uređen – kaže Jelena Lukić, šef marketinga preduzeća Metroparking jug u Leskovcu.

Lukićeva ističe da je nosilac ovog programa bila Direkcija za urbanizam i izgradnju, a finansijer Metroparking jug. Ukupna vrednost ove investicije je milion i po dinara.

Šef marketinga Metroparking jug ističe da su u realizaciju brojnih programa imali podršku grada Leskovca.

Za održavanje signalizacije i postavljanje novih uređaja u poslednjih šest meseci investirano je 195.000 dinara, a u rampe 197.000 dinara, a u postavljanje 250 stubića i vraćanje trotoara pešacima investirano je 80.000 dinara.

Ognjen Ognjenović, direktor Metroparking jug, podvlači da su pripremili zanimljive projekta i da očekuju dozvole nadležnih organa lokalne samouprave.

- Samo za gradnje parkirališta pored reke Veternice trebalo je da prođe pet i po meseci za dobijanje dozvole, a mi bismo voleli da je to bilo mnogo brže – kaže direktor Ognjenović.

Ognjenović zaključuje da je delatnost ovog preduzeća često bila predmet brojnih kritika na konferencijama za novinare pojedinih stranaka, ali su u kolektivu spremni da odgovore na svaku primedbu, jer je, kako kaže, njihov cilj da saobraćaj u Leskovcu što bolje funkcioniše i da građani imaju dovoljno mesta za parkiranje svojih vozila.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: