Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 22. 7. 2010.

| Društvo

Vranjska agencija prevarila turiste?

Autor:Izvor:Vranje press
foto: worldnomads.com

Vlasnik Turističke agencije "Balkan turs" iz Vranja Vlastimir Stanojković, prema navodima više Vranjanaca, nije im obezbedio smeštaj u Grčkoj, iako su oni platili aranžmane za letovanje, saznaje Vranje Press.

- Ja sam od vlasnika "Balkan tursa" pokušala da izdejstvujem uplaćeni novac za desetodnevno letovanje koje je trebalo da počne 31. jula u Leptokariji, za koji sam uplatila 40.000 dinara - rekla je za Vranje Press Miljana Okiljević, novinarka RTS dopisništva iz Vranja.

Ipak, pojedinim turistima koji su tokom jula boravili u Grčkoj i morali o svom trošku da plate smeštaj i boravak, vlasnik "Balkan tursa" je vratio novac, nezvanično saznaje Vranje press.

Agencija je danas bila otvorena, ali vlasnik Vlasta Stanojković nije bio spreman da da izjavu medijima, najavljujući da će to "učiniti sutra kada spremi svu dokumentaciju".

Tokom današnjeg dana inspektor Turističke inspekcije u Vranju, Miodrag Nikolić, nije bio dostupan za izjavu, ali kako je Vranje pressu nezvanično potvrdjeno iz nadležnih inspekcijskih organa, "oštećeni treba da se obrate turističkoj inspekciji za Pčinjski okrug, ali i samoj agenciji".

Očekuje se da večeras put letovališta u Grčkoj krene nova grupa turista sa juga Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: