Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 12. 9. 2012.

| Ekonomija

Dragan Kostić novi predsednik RPK-a

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
dragan-kostic-i-aleksandar-mitic.jpg
Dragan Kostić i Aleksandar Mitić

Nakon ostavke Aleksandra Mitića Skupština Regionalne privredne komore Niš za predsednika je izabrala direktora pirotske Slobodne zone.

Nakon preuzimanja funkcije Kostić je izjavio da je pripremljena Strategija rada za 2013. godinu koji bi, kako je najavio, trebalo da razvije, ali i olakša poslovanje svih članica Komore.

- Uskoro ću da oformim jedan manji tim koji bi trebalo da sagleda sve probleme kako bi se krenulo sa njihovim rešavanjem, ali i koji bi trebalo da pruži dodatne olakšice privrednicima u sledećoj godini - rekao je novi predsednik RPK.

Dosadašnji predsednik Aleksandar Mitić, funkcioner DS, je na zajedničkoj konferenciji naveo je zadovoljan dosadašnjim rezultatima Komore i istakao da na osnovu poslednjeg sedmomesečnog plana RPK posluje "sa dobitkom".

On je naglasio da je ostavka lični čin i da na njega niko nije vršio pritisak, a da je njegova preporuka bila da ga nasledi Dragan Kostić.

Svoj potez objasnio je promenom vlasti na lokalnom i na republičkom nivou.

- Pošto je u  međuvremenu došlo do izbora i drugačijih društvenih okolnosti, odlučio sam da se povučem kako ne bih bio eventualna smetnja u daljim privrednim koracima RPK-a - rekao je Mitić novinarima.

Dr Dragan Kostić je rođen 1956. godine. Gimnaziju je završio u Pirotu, a Građevinski fakultet u Nišu. Doktorirao je na "Megatrend univerzitetu", a izabran je za docenta na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Više puta je nagrađivan za ostvarene poslovne rezultate. Hobi mu je ronjenje, a između ostalog je osnivač Ronilačkog i veslačkog kluba Pirot, kao i član Upravnog odbora Saveza podvodnih aktivnosti Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zika

    23:42 // 13. 9. 2012.

    Opet strucnjak sa Megatrenda!

  • Tabloid.rs

    11:19 // 13. 9. 2012.

    Lesinar iz maminog gnezda

  • sasa

    10:32 // 13. 9. 2012.

    Mrak, demokratski mrak...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: