Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:47, 4. 8. 2011.

| Hronika

Akcija hapšenja robijaša blizu Vranja

Autor:Jelena StojkovićIzvor:Južne vesti
490x370_Zoran-Kostic

VRANJE - Na osnovu anonimnog poziva meštana sela Vlase, u ataru Poljanica policija je angažovala sve svoje ljude jer postoji indicija da se odbegli zatvorenik Zoran Kostić nalazi u ovom selu.

Zoran Kostić, koji se nalazio na odsustvu od izdržavanja zatvorske kazne, u Sekirju, nedaleko od Vranja je u sredu, 27. jula pokušao da nožem zakolje dve žene.

Kako navodi izvor blizak policiji, Kostić je izrazio želju da se preda policiji.

Dragan Stamenković, PR Policijske uprave u Vranju, potvrdio je da je u selu Vlasu u toku akcija policije, ali nije želeo ništa dodatno da kometariše dok se ne završi akcija.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Slobodan Jovic

    20:05 // 4. 8. 2011.

    Tacno je da je odbegli robijas hteo da se preda!Postavlja se pitanje zbog cega nije uhapsen jer je oko 40 minuta cekao da neko dodje po njega,mada u mestu ima lokalni policajac.Sada mogu da ga jure svi policajci ali je takva okolina sa preko 300 napustenih kuca hraneima po bastama u izobilju a teritorija gde se skriva pokriva 22 sela sto cini oko 1/3 teritorije Grada Vanja.To vasm je kao kao da trazite iglu u plastu sena.Bolje bi bilo kako za prestrasene mestane tako i zbog policije da dopodvedu pse tragace i okoncaju ovu agonoju jjer se ne zna sta je sve u stanju da ucini ovaj psihopata...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: