Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:21, 8. 5. 2013.

| Hronika

Krivične prijave u Direkciji za izgradnju grada

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
direkcija-za-izgradnju-grada.jpg
Direkcija za izgradnju grada, arhivska fotografija

Niška policija podnela je krivične prijave protiv dvojice službenika Direkcije za izgradnju grada i jedne zaposlene u preduzeću “MDS inžinjering” zbog korupcije.

Sumnja se da su N. M. (45) i V. P. (54), službenici Direkcije za izgradnju grada, u periodu od dve godine davali saglasnost da se preduzeću “MDS Inžinjering” isplaćuju paušalni, a ne stvarni troškovi radova.

Kako stoji u zvaničnom policijskom saopštenju, sumnja se da su dvojica službenika u periodu od 2010. do 2012. godine davali saglasnost za isplaćivanje paušalnih troškova radova na priključenju na vodovodnu mrežu koje je za preduzeće “MDS Inžinjering” izvodilo JKP “Naisus”.

Na taj način, stoji u saopštenju, osumnjičeni su oštetili budžet Niša za iznos od oko 1,7 miliona dinara.

I. R. (36) je kao odgovorno lice u “MDS Inžinjeringu”, prema sumnjama policije, iskoristila svoj položaj i dostavila fakture sa paušalnim, a ne stvarnim troškovima radova i na taj način, i ona, oštetila gradski budžet.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nostalgija

    06:55 // 9. 5. 2013.

    Zašto pišete imena krivih sa inicijalima,oni oštetili zajednički budžet,a vi im krijete imena,umesto slike da im stavite,da vidi narod.A izvršni direktor će i dalje da lupeta na TV,kao i njegovi kadrovi.Pošteni ljudi se skrivaju i beže od lopova i glupaka,a u sebi pucaju od nepravde i javašluka.Šta je sa medicinom rada u Nišu,o tome i dalje ne pišete,od koga se plašite,hoćete nezavisno novinarstvo!

  • Milivoj

    01:40 // 9. 5. 2013.

    To sam hteo da čujem! Sada ih samo gazite i odite i do vrha gde najviše smrdi!

  • Pero Perovic

    22:25 // 8. 5. 2013.

    Uvek se kola slome na ''sitnim ribicama''. A onaj glavni, koji hara ovim gradom i na celu je te Direkcije za unistenje grada i njenih gradjana, niko ne dira. On nije upoznat sta se dogadja, uvek se nesto iscudjava, sve je neko drugi kriv, a on je nevinasce.

    • Sitne ribice

      03:37 // 9. 5. 2013.

      Pa i sitne ribice valjda treba da plate za svoj 'doprinos' - koliki doprinos tolika i kazna! Ali svim 'ucesnicima' jedno treba da bude zajednicko - OTKAZ iz drzavne sluzbe - jer ih mi gradjani placamo i oni treba da sluze nama!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: