Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:38, 22. 1. 2014.

| Hronika

Napadači sa fantomkama pretukli Peđu Vlajkovića

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Centar za socijalni rad

Dvojica maskiranih napadača pretukli su u ponedeljak uveče u centru Niša sina predsednika niškog SPS Slavoljuba Vlajkovića, udarajući ga bejzbol palicama.

Predragu Vlajkoviću (31) je u tuči polomljena ruka.

Policija je za sada pronašla i uhapsila Aleksinčanina Iliju V. (21), za koga se sumnja da je bio jedan od napadača, dok se intenzivno traga za drugim.

Kako Južne vesti saznaju, napadači, koji su na glavama imali "fantomke", u ponedeljak uveče oko ponoći su brutalno pretukli Vlajkovića nedaleko od Centra za socijalni rad u Ulici Svetozara Markovića.

- Udarali su ga bezbojl palicama, dok je on ležao na zemlji. U jednom trenutku pojavili su se neki mladići, koji su najverovatnije tu samo prolazili. Kada su videli šta se dešava povikali su, a napadači su odmah počeli da beže - tvrdi izvor Južnih vesti.

Napadači su utrčali u dvorište susedne kuće, prošli kroz dvorište, izašli kroz stambenu zgradu, a odatle utrčali u svoj automobil koji je tu bio parkiran i pobegli.

- Automobil je pronađen nedaleko odatle, kod pumpe na Obilićevom vencu, a njihove fantomke i palice nađene su u dvorištu zgrade kroz koju su pobegli - tvrdi naš izvor.

Predrag Vlajković Predrag VlajkovićPredrag, koji je juče operisan jer mu je polomljen lakat, kaže da ne zna šta bi mogao da bude motiv napada i da od policije očekuje da to otkrije.

- Vraćao sam se kući kad su me preslela dvojica i počeli da me tuku nekim motkama, palicama... - kaže Vlajković.

Vlajković je do novembra 2012. godine bio u upravi Fudbalskog kluba "Radnički", u vreme dok je na čelu kluba bio njegov otac.

Povukao se kada je postao šef kabineta direktora "Jugoistoka", Igora Novakovića, inače predsednika Okružnog odbora SPS. Na toj funkciji je bio do sredine 2013. godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nišlija

    09:54 // 23. 1. 2014.

    Nije u redu što je dobio batine, ali gde ima dima tu ima i vatre....
    Svaka čast dečku koji je tako "uspešan" dok mi obični mladi smrtnici ne možemo do posla, jer se uvek ispreči neki tatin sin...

  • Bojan Dimitrijević

    02:19 // 23. 1. 2014.

    Koliko li je to strašno kada te neko prebije a u novinama napišu prebili su sina tvog velikog oca, a tvoje ime dođe na kraju rečenice tek kolko da se zna da nisi bez njega (imena)!

  • T

    23:43 // 22. 1. 2014.

    PS U Srbiji se tudji uspeh ocigledno ne prasta! I jos jednom STRASNO!!!

    • Nislija

      15:53 // 23. 1. 2014.

      Zbog takvih "uspeha" smo tu gde jesmo...u blatu.

    • Marko

      17:12 // 23. 1. 2014.

      Čiji uspeh? Šta je uspeh? Je li u Srbiji uspeh kada po partijsko/rođačkoj liniji dobiješ funkciju, dobro plaćen posao i privilegije?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: