Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:20, 22. 3. 2012.

| Hronika

Profesor obljubio učenicu?

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti, Danas
prokuplje

Protiv profesora jedne prokupačke srednje škole pokrenut je disciplinski postupak zbog sumnje da je bio u vezi sa maloletnom učenicom.

Iako u školi ne žele da komentarišu naša saznanja, jer tvrde da se vodi disciplinski postupak i da do njegovog okončanja nemaju prava da se izjašnjavaju, saznali smo da je svemu prethodila krivična prijava protiv profesora zbog krivičnog dela "obljuba zloupotrebom službenog položaja".

Ekspresno, za samo tri dana prokupačko tužilaštvo je odbacilo tu krivičnu prijavu, koju je u ime učenice podnela njena majka!

- Učinili smo sve što je bilo u našem domenu nadležnosti i posle prijave škole, koja nas je upoznala sa slučajem, saslušali smo sve svedoke i predmet predali tužilaštvu - rečeno nam je u prokupačkoj policiji.

Učenica ove škole sama je otkrila da je u vezi sa profesorom, kada se napila i sve priznala u školi.

- Više nisam mogla da izdržim, jer je obećavao da će da ostavi ženu i da se oženi sa mnom, ali mi je rekao da ga sačekam petnaestak godina dok mu deca ne porastu. Stvarno sam se potresla i napila se - kaže sedamnaestogodišnja devojka i dodaje da je zbog pijanstva u školi kažnjena smanjenom ocenom iz vladanja.

Direktor ove škole izjavio je za "Danas" da mu je učenica ispričala da joj je "profesor slao SMS poruke i da je nakon toga stupila u nedozvoljenu vezu sa njim koja je trajala gotovo godinu dana",

Sada se čeka okončanje disciplinskog postupka, a prokupačka javnost danima priča o tome.

Većina osuđuje profesora jer je reč o radu u pedagoškoj ustanovi u kojoj bi svako morao da s euzdrži poriva. Ipak ima i onih koji tvrde da je učenica škole kriva i da je ona zapravo zavela profesora. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko Jovanovic

    06:53 // 26. 3. 2012.

    Drzite se profesore, mi znamo da su vam smestili igru! Oni siluju decu od 6 godina a vas terete za obljubu polno zrele osobe uz njenu saglasnost. Uzas dvojnog malogradjanskog morala.

  • Zabrinuti otac!

    22:28 // 23. 3. 2012.

    A što ne objavite koja je škola u pitanju?
    Pa naravno da ne smete kada to ne da DS koji konroliše sve direktore u Prokuplju!
    Ovo je bre ništa šta se radi sa našom decom!!!

  • Davor Todorović

    03:03 // 23. 3. 2012.

    Strašno je i komentarisati.
    Ako ovakvi primeri dolaze iz škola, kakve li tek da očekujemo sa ulica!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: