Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:28, 20. 3. 2012.

| Hronika

Radnik Tržnice ukrao pazar

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
novac

Radnik Tržnice D.Š. koji je naplaćivao zakup tezgi na Tvrđavskoj pijaci u Nišu, ukrao je više od 250.000 dinara sakupljenog novca, saznaju Južne vesti.

Krađa je otkrivena tokom interne revizije, kaže direktor ovog gradskog preduzeća Nebojša Petrović.

- Mi smo angažovali revizora da proveri poslovne knjige ne samo te, već svih pijaca u Nišu. Tokom provere utvrđeno je da je radnik uplatio na naš račun manje novca nego što je trebalo. Pozvao sam ga na razgovor i on je sve priznao, pravdajući se porodičnim problemima - kaže Petrović.

Š.D. je, potvrđeno je Južnim vestima, potpisao i izjavu kojom je sve priznao i dao saglasnost da se cela njegova plata odbija sve dok se ne nadoknadi šteta.

Protiv njega, kaže direktor Tržnice, ipak pokrenut disciplinski postupak, a o svemu je obaveštena i policija.

Kako su Južne vesti pisale prošle nedelje JKP Tržnica, koje upravlja pijacama u Nišu, na spisku je preduzeća u kojima će Revizori Državne revizorske institucije obaviti kontrolu u narednih nekoliko meseci.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Gradjanin nisa

    09:04 // 21. 3. 2012.

    Ma dal je moguce ??? Trznica je jedna najblaze receno lopovska firma.Pljackaju gradjane zadnjih 20godina bez obzira ko je na vlasti.Ogromna sredstva u kesu koja prikupe sluze raznim namenama.Slaba kontrola,sumnj.kadrovska politika,ogromna ovlascenja u naplati,prioriteti, nedodirljivost rukovodstva,doveli su do ovoga.Ovaj je samo iskoristio manjkavosti,mali GLODAR. Idu izbori verovatno je ovo deo prljave igre,ko ce koristiti ZLATNU KOKU.

  • Milos Jankovic

    22:09 // 20. 3. 2012.

    Ukradeš...obećaš da ćeš da vratiš i kao da nisi ukrao?! Ovo ima samo kod nas :)

  • Nexa

    18:24 // 20. 3. 2012.

    Ma hteo je on da vrati cim dobije na kladionici.Ali je bitno da je dao saglasnost da mu se uzme od plate.Ne otkaz nece dobiti, jer idu izbori, a on je verovatno aktivista neke stranke.Mozda za koji mesec bude i pohvaljen.

    • Mirko Slavkovic

      00:06 // 21. 3. 2012.

      A nedostatak papira je mozda pravdao higijenskim potrebama dok ne izadje u kladionici.Secamo se svi jednog inkasanta toplane,koji je sad vrlo avanzovao i u vrhu je jedne politicke organizacije...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: