Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 13. 11. 2011.

| Hronika

Radnik bolnice mačetom napao pacijente

Autor:Izvor:Blic
dejan milenkovic
Dejan Milenković pokazuje povrede; foto: Blic

Prokuplje: četiri osobe su povređene kada ih je radnik Opšte bolnice napao pola metra dugom mačetom dok su se odmarali u sauni, piše Blic.

Incident se navodno dogodio u petak uveče na bazenu bolnice.

Dejan Milenković, jedan od povređenih građana, kaže da ih je radnik na bazenu I.S, koji im je naplatio karte za bazen, nekoliko minuta kasnije napao mačetom dugom pola metra, a da su spasli su se zahvaljujući sreći, ali i intervenciji prokupačke policije koja je savladala napadača.

- Otvorila su se vrata saune, a momak koji nam je prethodno naplatio karte počeo je da viče i preti: „Neće mene niko da z..., sve ću da vas pobijem, sve ću da vas zakoljem". Zatvorio je vrata, a posle nekoliko sekundi ponovo ih otvorio držeći u ruci mačetu dugu oko pola metra. Pokušali smo da ga smirimo, ali bez uspeha - izjavio je Milenković za Blic.

Četvorica prijatelja uspeli su da nekako izađu iz saune i krenu ka bazenu, ali je za njima pošao napadač.

- Nastala je prava jurnjava oko bazena. Nismo znali šta da radimo. Ovakve scene smo gledali samo u horor filmovima. Milan je uspeo nekako da pozove policiju, a ja sam i dalje bežao od napadača, koji je u jednom trenutku ušao u kancelariju. Milutinović je uspeo da zatvori vrata i drži bravu. Međutim, napadač je mačetom razbio staklo i još žešće nasrnuo na nas. Mene je zakačio na nekoliko mesta, ali sam hvala bogu nekako preživeo - seća se Milenković i napominje da je sve trajalo 10 do 15 minuta, ali da će on to pamtiti ceo život.

Interventna jedinica policije je savladala i razoruža napadača. Milan Cvetković, koji je uspeo da pozove policiju, kaže za “Blic” da je napadač bio pijan, a možda i drogiran.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Paja Patak

    12:43 // 27. 11. 2011.

    Meni nije jasno kako je ovaj lik uneo mačetu u zgradu a kad je već uneo kako se niko ne zapita zašto je doneo na poso. Jel to znači da i prodavačice, konobari opštinski službenici ili možda i vaspitačice trebaju da nose mačete na radnim mestima. Zašto nije prijavio obezbeđenju ako je imao neki problem.

    • dr.Ozbiljan

      16:50 // 1. 12. 2011.

      Ovo su znaci poslednjeg vremena u Prokupackoj bolnici....

  • ceca

    13:34 // 14. 11. 2011.

    lele mene, lele mene...

    • Pera Detlic

      10:36 // 15. 11. 2011.

      Ne leleci bre Ceco, sto su dirali mecku? Dali mislite da ce doveka moci tako da se izivljavaju pojedinci??? Nece moci, to je sigurno. I bice sve gore i gore. Necete smeti da pogledate u drugoga, a kamoli da ga provocirate..... Oni su super prosli kako su zasluzili.

    • Siniša

      12:48 // 27. 11. 2011.

      Ovoj ustanovi treba promeniti ime i delatnost. Pa, tamo se sve radi samo se ljudi ne leče.Strašno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: