Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 4. 2. 2013.

| Hronika

Pretukao šestogodišnje dete na smrt

Autor:S.J. i I.M.Izvor:Južne vesti
490x370-policija.jpg

U selu Masurica u romskoj mahali svi su u neverici zbog svirepog ubistva koje je počinio Saitović Srđan.

On je ubio šestogodišnjeg K.Z. sina svoje snaje. Naime ,iako se najpre pojavila informacija da je on svirepo ubio svog bratanca, kasnije je razjašnjeno da je to sin njegove snaje iz prvog braka.

U romskoj mahali nadomak Masurice su nam ispričali da je majka ostavila je dvojicu sinova, trogodišnjaka i nesrećnog mališana kod Srđana u kući, a ona je otišla kod svojih roditelja u selo Lepenica kod Vladičinog Hana kako bi završila određene poslove.

Izvor blizak istrazi kaže da je Srđan negde oko ponoći dečaka najpre počeo da šamara, a zatim udara pesnicama i šutira nogama. Obdukcija je pokazala da su detetu povređeni unutrašni organi i slomljeno 8 rebara.

Saitović je sam pozvao hitnu pomoć, koja je ustanovila smrt deteta, a zatim obavestila policiju.

Iako policija u početku nije znala da je ubica Srđan, istraga je ipak dovela do njega i on je uhapšen, a u nedelju je u policiji i priznao da je počinio ovaj zločin.

Rođaci kažu da tokom noći ništa nisu čuli, kao i da je nekoliko sati pre ubistva sve bilo uobičajeno.

Policijska uprava u Vranju je saopštila je danas da je Srđanu Saitoviću određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda sa sumnjom da je izvršio teško ubistvo.

Prilikom policijskog saslušanja, Saitović nije objasnio šta je motiv ovog nezapamćenog zločina, a to ja i za rođake i komšije velika enigma.

Pokojni mališan, je majci bio dete iz prvog braka kojeg je ona dovela u Masuricu nakon što se ponovo udala. Sahranjen je danas na seoskom groblju u Lepenici kod Vladičinog Hana, rodnom selu njegove majke.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos Nikolic

    23:27 // 6. 2. 2013.

    strasno majke mi!nema reci odbrane za ovakvo zverstvo!zasto bog daje decu onima koji to ne zasluzuju i onima koji ih muce?a dobro ljudi zeljni dece ne mogu da ih imaju???i ti gresis boze

  • Jelena Cvetkovic

    14:49 // 5. 2. 2013.

    Sta reci nesto strasno da se desi ovako malom detetu a sta je tek u glavi tog monstruma kada je mogo ovoliko zla da uradi.

  • Realista

    09:27 // 5. 2. 2013.

    Kad već nema smrtne kazne, za ovakvo zverstvo najduža zakonski moguća robija bez mogućnosti pomilovanja u najgorem zatvoru u zemlji!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: