Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 23. 2. 2011.

| Hronika

Tuča u podzemnom prolazu

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti

NIŠ – U utorak, 22. februara oko 22h trojica momaka pretukli su jedno maloletno lice, starosti 16 godina, rodom iz sela Ostrovica. .

Posle uviđaja i istrage, više detalja će se znati o ovom nemilom događaju kome su svedočili slučajni prolaznici. Policija saopštila da je u tuči učestvovalo pet lica.

Tuča je trajala najviše jedan minut, a radnik obezbeđenja nije mogao da reaguje jer je bio na drugom kraju podzemnog prolaza.

- Video se trag krvi u dužini od tri, četiri metra prema izlazu prema Balkanskoj ulici - rekao nam je jedan od očevidaca.

Ovo je šesti ili sedmi put da se u starom podzemnom prolazu koji se noću ne zaključava događaju incidenti. “Keša servis”, koji obezbeđuje podzemni, u nekoliko navrata je tražio pomoć od grada, odnosno da Niš plaća još dva ili tri čuvara jer su giodnici razuđeni u podzemnom pa se ne može adekvatno reagovati u slučaju ovakvih situacija. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • anderleht

    08:53 // 24. 2. 2011.

    pa uzimaju po 3000 od svakog lokaka,a traze jos da ih grad finansira.

  • ja

    00:38 // 24. 2. 2011.

    mi smo lepo platili da se nameste vrata na podzemnom i zakljucavali ih nocu, da bi grad ta ista vrata skinuo, namestio platforme za invalide gde jre neko oprao pare, zato sto do sada ni jedan invalid nije koristio te platforme. I u pravu je Kesa dajte platite cuvare kada ste vec resili da to bude gradski prolaz. I struju koja se koristi u hodnicima treba da plati grad sto bi vlasnici lokala placali struju za gradski prolaz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: