Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 12. 3. 2012.

| Istražujemo

Ranđelović na novoj funkciji

Autor:P. BlagojevićIzvor:Južne vesti
marko-randjelovic
Marko Ranđelović; foto: medijana.rs

Marko Ranđelović (33), funkcioner DS iz Niša, od 2. marta i formalno je direktor sektora Agencije za restituciju koji pokriva jug Srbije.

Ovo je Južnim vestima potvrdio šef kabineta generalnog direktora Agencije Branko Lakić.

Lakić ipak nije mogao da nam kaže da li je Ranđelović, postavljen za direktora na konkursu, odnosno koji uslovi su sistematizacijom predviđeni za to radno mesto, pojašnjavajući da se Pravilnik o sistematizaciji "još radi" i da će Južnim vestima biti dostavljen u toku sutrašnjeg dana.

Na pitanje kako su, u tom slučaju, postavljani direktori ako sistematizacijom radna mesta nisu definisana, nismo dobili dovoljno jasan odgovor.

- Znate kako, Pravilnik o sistematizaciji donosi direktor. Tako je po zakonu i po Statutu Agencije. Sistematizaciju direktor može da menja jednom nedeljno ako hoće - rekao je Lakić.

Agencija za restituciju, po podacima sa njihovog sajta, podeljena je na 5 organizacionih jedinica - sektore u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu i Jedinice za konfesionalnu restituciju.

Inače, Ranđelović, poznat pod nadimkom Šerif, rođen je 1979. godine, a po struci je diplomirani pravnik. Potpredsednik je Opštinskog odbora DS Mediana i član Gradskog odbora Niš.

Zaposlen je u niškoj elektrodistribuciji, a od 2008. godine je Većnik u niškoj opštini Mediana.

U žižu javnosti dospeo je poslednji put prošle nedelje kada su Južne vesti objavile da je, obavljajući ova dva posla više od godinu dana primao veću platu jer nije prijavio promenu svojih primanja u matičnoj firmi, i tako dodatno zaradio oko 250.000 dinara. Više o ovome možete pročitati u posebnom tekstu - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kuda ide ova zemlja......

    18:08 // 8. 5. 2012.

    Gospodin Randjelovic se uselio sa svojom agencijom za restituciju u TPC Kalca......

  • Marko Mladenovic

    12:18 // 16. 3. 2012.

    Pustite coveka na miru...ne mogu se bolesne frustracije leciti na forumu...covek ima zavrsen fakultet, pravosudni ispit, nije osudjivan...pa sta ako se bavi politikom pa je tako dosao do radnog mesta...nista od toga nikome u ovoj zemlji nije zabranjeno!!!

  • Elena

    23:03 // 13. 3. 2012.

    Auuuu ala će sad tek da omasti brk!
    Restitucija je priznaćete poveliki zalogaj.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: