Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 14. 6. 2012.

| Kultura

Nove radionice u Narodnoj biblioteci

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
sara kej
ilustracija; foto: sissiblog.centerblog.net

Tokom leta Odeljenje knjige za decu Narodne biblioteke "Stevan Sremac" iz Niša organizuje niz zabavno-kreativnih radionica lakog, kolažnog sadržaja.

Radionice su namenjene mladima koji imaju između 12 i 15 godina, a prva radionica biće održana 3. jula u 12h.

Teme radionica posvećene su modi, pisanju ljubavnih pisama, preporučivanju zanimljivih knjiga, učenju lepog ponašanja u biblioteci i druženju.

- Leto je doba za druženje i nova prijateljstva koja se pamte zauvek. Umesto da ga provedete gledajući u ekrane televizora i računara, dođite u biblioteku i tu kreirajte svoju letnju šemu - pozivaju iz biblioteke.

Svi zainteresovani za učešće na radionicama mogu se prijaviti na Odeljenju knjige za decu na Sinđelićevom trgu ili pozivom na broj 018/523 605.


Teme radionica i kratak opis:

"Čari ljubavnog pisma" - Napišite ljubavno pismo i proverite da li su poruke dostojna zamena za izliv pravih emocija. Upoznajte čari darivanja napisanih reči i emocija.

"Tvoj modni stil" - Postavite nove trendove u modi. Dizajnirajte novu odeću i obuću. Odredite boje i modne detalje koji će biti aktuelni za sezonu leto 2012. godine. Od vaših radova uredićemo još jednu svesku za našu posebnu zbirku Dečje stvaralaštvo.

"Knjiga leta - knjiga za zaljubljenu  dušu,  za sećanje,  za  prijateljstvo" - Kakvu ste knjigu želeli da pročitate i da preporučite drugim čitaocima.

"Bonton u biblioteci" - Naučimo da volimo knjigu kao umetnički predmet. Lepo ponašanje u biblioteci govori mnogo o vama, o vašem vaspitanju i samopoštovanju.

"Darivanje pisma, više od misli" - Na kraju leta pisma će krasiti prostor bibliotekečke čitaonice u vidu izložbene postavke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: