Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:53, 11. 12. 2013.

| Kultura

Radionica “Prošetaj svog dinosaurusa”

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
dino.jpg

U subotu, 14. decembra od 11 časova u bioskopu "Vilin grad", biće održana kreativna radionica "Prošetaj svog dinosaurusa" povodom premijere filma o ovim džinovskim životinjama.

Pravo na učešće u radionici, kako je rečeno, imaće svi posetioci koji sa sobom ponesu omiljenu igračku dinosaurusa, a oni koji to ne urade moći će u bioskopu da naprave svog dinosaurusa od plastelina.

Na radionici je potrebno ukratko predstaviti svog dinosaurusa, a potom odgovoriti na nekoliko pitanja u kvizu koji će voditi animatori, a “Vilin Grad" je spremio i zanimljive poklone, kako za pobednika kviza, tako i za one koji osvoje drugo i treće mesto.

"Šetnja sa dinosaurusima 3D“ je, navodi se, do sada najambiciozniji film o dinosaurusima koji verno prikazuje ta davno izumrla bića, preistorijsku eru u kojoj su živeli i njihovo prirodno okruženje.

Radnja filma smeštena je u period od pre 70 miliona godina na dalekom severu Aljaske. Svake godine, duge, tamne zime, tromesečni periodi stalnog mraka i snažnih snežnih oluja teraju hiljade dinosauruse na veliku migraciju.

Priča prati Pačija koji je morao da se bori protiv rivalski nastrojene braće i sestara, divljeg i nepredvidljivog sveta, kao i zastrašujućih grabljivaca. Nakon što jedan od njegove braće strada, Pači sa prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu.
 
Film je zasnovan na istoimenoj popularnoj TV seriji koja je prikazivana na britanskoj televiziji BBC.

Šetnja sa dinosaurusima 3D - Trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • hedonist

    18:04 // 14. 12. 2013.

    kreativna radionica je totallni amaterizam,za palanacki mentalitet!uz to i namesteni dobitnici nagrada!bruka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: