Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 16. 7. 2012.

| Kultura

Žurka u Vlasotincu

Autor:J.C.Izvor:Južne vesti
vlasotince-zurka

Jednodnevna žurka pod nazivom "One Day Off Fest" biće održana u nedelju, 22. jula, na Letnjoj pozornici.

Ulaz je slobodan, a na žurci će nastupiti RanchaTek (teh haus), DJ Qb (haus), Yuri Lima (haus) i Twenty Three (progresiv haus).

Prema najavama organizatora, cilj žurke je da okupi što više ljubitelja elektronske muzike, ne samo iz Vlasotinca već i šire okoline, kako bi i jug Srbije imao manifestacije nalik onima u Beogradu i Novom Sadu.

U planu je i da "One Day Off Fest" preraste u manifestaciju koja će trajati i nekoliko dana.

U blizini Letnje pozornice nalazi se kamp zona i jezero, pa organizatori preporučuju posetiocima, da ako su zainteresovani, ostanu i duže.

O izvođačima: 

Yuri Lima je jedan od boljih brazilskih producenata. Mužikom je počeo da se bavi kada je imao 8 godina, a sa 16 se fokusirao isključivo na elektronsku muziku. Trenutno je na evropskoj turneji na kojoj nastupa u Londonu, zatim u Nemačkoj, a nakon toga Vlasotincu.

Milan Mileusnić, poznatiji kao "Twenty Three", nastupao je u raznim klubovima, kao i na BGD Foam Fest-u 2011. godine kao izvođač na Serbian Stage-u. Njegov stil se može opisati kao mešavina progresiv tehno i progresiv hous zvuka, ispunjenog energijom i bogatim melodijama.

DJ QB iza sebe ima nekoliko izdanja kao što su "Who's Dirty", "Melancholic Memories", "Nevercoming Train" i druga. Često eksperimentiše sa zvukom. Njegova pesma "Strings" je bila na BBC-u, nastupao je u mnogim klubovima u Srbiji.

Vladimir Rančić od 2010. godine profesionalno se bavi dj-ingom, a tada je počeo i da nastupa pod imenom Rancha. Izdao je dvadesetak pesama tehno, teh haus, haus i minimal žanra. Godine 2011. promenio je ime u RanchaTek i od tada isključivo radi Teh Haus sa minimal i tehno temeljom. Pod tim imenom je izdao do sada oko 30-ak pesama.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos Stankov

    02:42 // 17. 7. 2012.

    ova zurka ce biti ludilo, svaka cast Ranchi sto je sve ovo organizovao!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: