Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:21, 30. 4. 2015.

| Politika

Deo niških naprednjaka jedinstven

Autor:A. S, P. B.Izvor:Južne vesti
sns-jedinstvo.jpg
Pokušali da pokažu jedinstvo bez onih sa kojima se ne slažu; Foto: JV

Donedavni lideri niškog SNS, na čelu sa aktuelnim koordinatorom Milanom Stanojkovićem na zajedničkoj konferenciji za novinare pokušali su da demonstriraju jedinstvo naprednjaka u Nišu. Međutim, funkcioneri za koje se smatra da su druga struja u niškom SNS-u, kažu da o tome nisu bili ni obavešteni.

Narodna poslovica “dogovor kuću gradi” izgleda da nije primenljiva za niški odbor Srpske napredne stranke, iako su donedavno najviši funckioneri SNS u Nišu pokušali da pokažu da svađa i nesuglasica nema.

U Srpskoj naprednoj stranci se uspostavlja prekopotrebno jedinstvo. Spremni smo da radimo na tome i zato se ovde nalaze svi bivši predsednici opštinskih i predsednik gradskog odbora - rekao je Stanojković.

Ipak, funkcioneri za kojoj se u javnosti spekuliše da predstavljaju “drugu struju” niškog SNS-a Miloš Banđur i Momir Stojanović kažu da o današnjoj konferenciji za novinare nisu bili ni obavešteni.

Ne znam znam ništa o tome. Ne znam za sastanak, ne znam za konferenciju, ne znam kakvi su planovi poverenika. Ja sam pozvan na neki drugi sastanak danas popodne - rekao je Banđur.

banđur Banđur: Mene niko nije obavestio; Foto: JVStojanović se ipak, kako kaže, nada da će imati prilike da svoje mišljenje iznese koordinatoru Stanojkoviću.

Danas nisam bio pozvan, a očekujem neki drugi sastanak ukoliko smatraju da treba da razgovaraju sa mnom - rekao je Stojanović.

Sumnju da sukob postoji pojačalo je i to što je konferencija za medije prekinuta u trenucima kada su novinari insistirali na tome zbog čega nema “druge struje”.

Iako su novinari imali još pitanja za njih, funkcioneri SNS su zahvalili svima i napustili konferenciju.

Podsetimo, Gradski odbor SNS u Nišu raspušten je pre otprilike mesec dana kada je predsednik Izvršnog odbora naprednjaka Radomir Nikolić rekao da stranka više ne može da "trpi svađe niških naprenjaka".


Stanojković: Razgovaraću sa svima

stanojkovic "Vruć krompir" u rukama psihijatra Stanojkovića; Foto: JVPsihijatar Milan Stanojković na čelo SNS u Nišu postavljen je pre nekoliko dana. Na novinarska pitanja zašto su izostali Miloš Banđur i Momir Stojanović sa današnje konferencije, koordinator je rekao da će razgovarati sa svima.

Narednih dana održaćemo intenzivne sastanke. Razgovaraću sa svima i svi su mi podjednako dragi, to uključuje i ljude koje ste pominjali - rekao je Stanojković.

Kako je pojasnio koordinator, niški odbor će se ubuduće pripremati za unutarstranačke, ali i lokalne izbore. I dok se izbori na lokalu očekuju do kraja godine, još nije poznato kada bi mogli da se održe unutarstranački.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Petronije

    07:48 // 8. 5. 2015.

    Ne kaže se "dogovor kuću gradi" kad su ovi kuću razbucali, već se kaže "vaška na vašku" ili "svaka vaška obaška". Hvala.

  • АКТИВ ЖЕНА - СНС МЕДИЈАНА

    10:51 // 5. 5. 2015.

    Не видимо Славковића. Ако је истеран из странке, ко му омогућава политичку функцију ЗАМЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ?

  • nikad više sns

    12:02 // 4. 5. 2015.

    borilil smo se da skinemo URS DS a šta smo dobili da ostanu JP upravizaimovinu u komunalnim delatnostima(iako pod procesom)o prevarama smo saznali zahvaljujući južnim vest a ostali zbog prelaska u SNS

    • Bosiljka

      16:50 // 4. 5. 2015.

      Računica je prosta sinko, dva puta ništa su ništa, dakle crva nije ni bilo. URS i DS prešli u SNS. Nikad više na izbore!

    • Dragan

      01:49 // 5. 5. 2015.

      @Bosiljka/ Ti nemoj da glasas pa ce oni sa 1% i dalje da vladaju sa svojoj KUPLJENOM MASINOM ulizica i neradnika jer takav su zakon doneli zuti nakon Slobinog pada.99% ne glasa a oni opet na vlasti.

    • Bosiljka

      23:50 // 5. 5. 2015.

      @Dragan a ti idi glasaj za taj 1%, pa na sledećim opet glasaj za te što su u taj 1%. Ako nisi ukapirao onda ništa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: