Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 19. 9. 2011.

| Politika

Goran Stamenović na čelu pirotskog DS-a

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
pirot, ds goran s
Goran Stamenović

Goran Stamenović izabran je za novog predsednika Opštinskog odbora DS u Pirotu na stranačkim izborima. Stamenoviću je protivkandidat bila dosadašnja predsednica Odbora Danijela Ćirić.

Na izborima je izabran i nov Opštinski odbor pirotskih demokrata.

U izjavi za Južne vesti Stamenović kaže da je pre svega zadovoljan velikim odazivom članova.

- Pokazali smo da smo u pravom smislu reči demokratska stranka, jer samo se kod nas izbori sprovode na ovaj način. Izašlo je preko 77 % članova koji imaju pravo glasa što pokazuje da poštujemo demokratski proces. Očekujem da se do kraja nedelje i zvanično formira rukovodstvo opštinskog odbora. Pored mene izabrano je još 15 članova odbora a pored njih u ovaj sastav će ući i predstavnici demokratske omladine kao i foruma žena - kaže Stamenović.

Prema njegovim rečima nema ni govora o podeli unutar stranke.

- Izbori su završeni i Odbor se sada okreće normalnim aktivnostima. Očekuju nas redovni lokalni i republički izbori sledeće godine. Sačekaćemo odluku rukovodstva stranke i spremno dočekati početak predizborne kampanje - kaže Stamenović.

Goran Stamenović se trenutno nalazi i na mestu načelnika Pirotskog upravnog okruga.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • jao

    21:07 // 10. 11. 2011.

    Ona stara ekipa DS je bila katastrofa,ali ova je kataklizmatična,mislim da su sada na pragu cenzusa u pirotu.Pogledajte samo strukturu pobedničkog tabora,karijeristi bez pardona,bez širine i intelekta,a da ne pričamo da je sada DS u Pirotu produžena ruka koalicije za Pirot-Vladana Vasića.

  • 2 Dr+1 Mr

    06:02 // 11. 10. 2011.

    Ovaj uvazeni krojac(Kr) se bavio kreacijom i brigom za uposljavanje radnika,a ova neuvazena trojka(2 Dr+1 Mr)drpanjem i malverzacijama.

  • 2 Dr.+1 Mr.

    10:10 // 5. 10. 2011.

    Smesne titule:gradonacelnik i dir.zone-titula Dr. ,predsednik opstine-titula Mr. a za vreme njihovih mandata pogasene fabrike i 5000.-radnika otpusteno i ostalo bez posla.Ranije je Pirot imao krojackog radnika bez titule koji je napravio "1 maj" i uposlio 4000.-radnika,pa tvorca "Tigra"koji kada je napravio fabriku biva hapsen i proteran.Pirot i sada ima kvaliteta,ali je u zapecku i gleda 'SAIR'.Izgleda da je doslo vreme:KAD PAMETNI ZACUTE,...... PROGOVORE.Valjda ce uskoro da dodje kraj ovoj agoniji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: