Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 20. 4. 2016.

Ko su kandidati za odbornike u Nišu?

Skupština grada Građani u nedelju odlučuju ko seda u odborničke klupe; foto: JV

Vozači dizalice, frizeri, kuvari, kondukteri, lekari, profesori, metalostrugari, novinari, menadžeri, studenti, penzioneri... Nišlije najrazličitijeg obrazovanja, njih ukupno 580 na 14 izbornih lista bori se za 61 mesto u gradskom parlamentu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • krin

    12:30 // 20. 4. 2016.

    Od sve sorte,pa izvolte

  • gustar

    12:47 // 20. 4. 2016.

    Нигде сељака,ратара,пастира,виноградара,повртара - они имају посла на њиви,у тору,у винограду,башти;немају времена да млате празну сламу у скупштинским салама а и нису навикли на клима уређаје.

  • Milan

    12:51 // 20. 4. 2016.

    Bravar je bio bolji...

  • Dragoljub J.

    12:58 // 20. 4. 2016.

    Ima tu jedna zabuna na koju niko ne reaguje, pa ni novinari. Na listi za Grad traži se ZANIMANJE, a ne ZVANJE, te ispada nebitna škola, nego opis radnog mesta. Stoga je smešno kad umesto "advokat" piše "dipl.pravnik". Ili su kandidati funkc. nepismeni pa ne razlikuju jedno od drugog, ili je ćata koji za GIK pravi tabele neki dunster, ili pak tako piše u zakonu koji sastavljaju najnepismeniji...

  • S.O.S- Oglas

    13:01 // 20. 4. 2016.

    Traži se sve obrazovano, pametno i nekorumpirano ostalo u ovom gradu, da se što pre aktivira politički u kojoj god stranci, jer mi izgleda stvarno nemamo izbora.

  • Kalča

    13:15 // 20. 4. 2016.

    Sve je ovo željno tuđeg 'leba.

  • Dr VIOLETA

    14:41 // 20. 4. 2016.

    SNS nudi neviđene kadrove: Nešu-gusku, Batu-drvara, Mikita-iljadarku, Bulata, Sekulu, Kačara, Džunu, Perišu, Pešterca i ostale bisere.

    • @Dr Violeta

      23:20 // 20. 4. 2016.

      Nabrojaliste dokazane nespobnakovice,neradnike, plackase gradjana Nisa! Oni su dno dna, ruglo politicke scene SNS kriminalne lopovske druzine!

  • Драган Васић

    16:11 // 20. 4. 2016.

    Ма пустите кандидате.Шта се имало то се предложило.Али зато ајмо сви на изборе.Никада није овако било.ЗРЕЛО ЈЕ ДА ПРЕЛОМИМО ПАМЕТНО И ПОСЕЈЕМО ПРКОС ПО СРБИЈИ.Да, ПРКОС,јер једино њиме можемо да победимо виртуелну Србију коју нам власт представља у медијима,а стварна је она око нас и у нашим домовима.Зато погледај око себе,(новчаник,фрижидер,породицу итд.),изађи и гласај.

  • shaft

    18:15 // 20. 4. 2016.

    Nemate evidenciju,koliko ima" svrsenih studenata" privatnih ,vecernjih fakultete!Neki su u svojim J.P. materijalizovali pare sto dadose za "ubrzano studiranje", a ovi sto nemaju posao nadaju se politickom namestenju!Ako nemas faks,pozajmi se ,kroz platu ces da vratis dug.Plati-pa klati!

  • Odgovor Dr Violeta Miroslav

    19:47 // 20. 4. 2016.

    Niti je Nesa guska na listi,niti je Pesterac na listi tako da se raspitaj malo i tvoj komentar pada u vodu. Ne budi ljubomorna.

  • Milena

    20:14 // 20. 4. 2016.

    Lista sns ima dosta mladih proverenih i skolovanih ljudi koji su se istakli u svojih profesijama kojima se sada bave. Medju njima su Marija Karlicic, Sekulic, Velickovic, Marinkovic, Jovanovic i mnogi drugi.

  • Dejan Nejic

    20:28 // 20. 4. 2016.

    Ovo jeste moja mail adresa ali ja zasigurno nisam Dejan Nejic niti sam ostavljao bilo kakav komentar.

  • mmarkovic

    21:39 // 20. 4. 2016.

    Ako pravnicima zovete ove sto zavrsise razne fabise i druge privatne fakultete, onda je takvih najvise.Plate i dobiju diplomu, a posao u JP i JKP, jer se pre toga uclane u SNS ili SPS.Jad i cemer.Ova vredna deca uzimaju avio kartu u jednom pravcu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Više zaradi suncobran u Crnoj Gori nego radnik u Srbiji, sramota!

Sramota Čitalac

Tekst: Leskovačka opozicija: Zahtevi radnika opravdani, problem nije rukovodstvo, već država

Pronađite nas na: