Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:21, 18. 6. 2012.

| Politika

“Naprednjaci slabiji igrač”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
miladinovic
Zorica Miladinović

Zorica Miladinović dopisnik lista “Danas” kaže da u pregovorima na lokalu socijalisti, ali i drugi potencijalni koalicioni partneri SNS imaju veće šanse da dobiju gradonačelnika.

Miladinovićeva smatra da gradonačelnik Niša neće biti iz redova Srpske napredne stranke.

- Naprednjaci su slabiji igrač, obzirom da su u tim pregovorima prvi put. Spremni su da više popuste i mislim da će i socijalisti i URS više dobiti u kombinaciji sa naprednjacima nego sa demokratama – kaže Zorica Miladinović.

Ova dugogodišnja niška novinarka smatra da će vlast u gradu biti identična kao i republička vlast.

- Mi smo još uvek u nekom preddemokratskom periodu. Tako da bi niška vlast trebalo da bude preslikana republička da bi grad mogao da funkcioniše – zaključila je Miladinovićeva.

Prema njenim rečima trgovina među političkim stranka je na “pijačarskom nivou”, ipak najverovatnija opcija za ovu nišku novinarku je koalicija DS, SPS I URS.

- Imamo prilično originalnu situaciju. Imamo stranke koje su osvojile relativno malo glasova, i socijalisti i URS. Oni su se dogovorili da hoće da naprave vlast. i sada maltene čekaju da li će to biti sa SNS ili sa DS. Sve je u igri - zaključila je novinarka.

Gostovanje Zorice Miladinović u emisiji “15 minuta” pogledajte ovde.

"15 minuta" Zorica Miladinović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Generator

    23:07 // 19. 6. 2012.

    Moguce da je Marina mislila na nekog od saradnika pomenutog javnog funkcionera. Ima ih po pritvorima i zatvorima, ali i na optuzenickim klupama. Zar ne?

  • marina stevanovic

    23:12 // 18. 6. 2012.

    jadan je ovaj grad ako Branislav Jovanovic i njegovi direktori/lopovi budu ponovo na istim mestima.Branislav je izjavio da ce praviti vlast na lokalu i sa ,,crnim djavolom,,a ustvari najcrni djavo u Nisu je on i njegovi kadrovi.Vrati ce oni opet narod na ulice.

    • Dragan

      16:36 // 19. 6. 2012.

      Ovo nije odgovor na komentar ali je pitanje administratoru-
      "Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj." Šta znači ovaj pasus kad neko nekog naziva lopovom a to određena institucija nije dokazala?????

  • PRAVNI SAVETNIK

    19:23 // 18. 6. 2012.

    Rešenje je u donošenju Zakona o poreklu imovine, reviziji privatizacija i obračunu sa korupcijom. Za to je potrebna korenita promena pravosudja i instrumenta prisile. To su jedini početni resursi nove vlasti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: