Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:17, 20. 3. 2012.

| Politika

Nove koalicije u Pirotu

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:
pirot opstina

Od trenutka raspisivanja lokalnih izbora Opštinskoj izbornoj komisiji u Pirotu podnete su 4 liste.

Lista "Koalicija za Pirot - Vladan Vasić - URS" prva je, još u nedelju, podnela kompletnu listu sa 56 odborničkih kandidata. Na listi se nalaze predstavnici Koalicije za Pirot, URS-a i SPO-a i to u odnosu 4-2-1, kao i 14 nestranačkih ličnosti.  Nosilac liste, Vladan Vasić, kaže da očekuje još bolji rezultat nego na prethodnim lizborima.

- Sama brzina prikupljanja potpisa nam govori da smo stekli poverenje gradjana. Prikupili smo preko 2800 potpisa u veoma kratkom roku, što znači da su naši sugrađani videli šta smo sve uradili u prethodnom periodu. Pored toga, mislim da je važna i činjenica da sam ja peti na listi URS-a za republičke izbore. Nikada ni jedan Piroćanac, kao kandidat, nije bio tako visoko kotiran na parlamentarnim izborima. Biće još pojedinaca iz Pirota koji će biti kandidati na našoj poslaničkoj listi - kaže Vasić.

U ponedeljak je predata lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić", na kojoj se nalaze kandidati DS-a i SDPS-a. Nosilac liste je dr Srdjan Denčić, a predsednik pirotskih demokrata, Goran Stamenović, najavljuje dobar rezultat.

- Našu listu podržalo je svojim potpisima preko 2000 Piroćanaca. Zajedno sa našim koalicionim partnerima spremni smo da preuzmemo odgovornost za rukovodjenje Pirotom. Moram da izrazim i zadovoljstvo što je naš kandidat za poslanika, dr Suzana Stanković, veoma dobro rangirana i na listi za parlamentarne izbore. - dodaje Stamenović.

U utorak, već u 7h, svoju listu predalo je i Udruženje gradjana pod nazivom "Pirotski naprednjaci". Na ovoj listi nalaze se ljudi koji su posle sukoba u opštinskom odboru SNS-a odlučili da formiraju svoje udruženje.

Opštinski odbor SRS u Pirotu podneo je listu kandidata za odbornike pod nazivom "SRS - dr Aleksandar Martinović". Predsednik pirotskih radikala, Bojan Ilić, kaže da je ovo najjača odbornička lista od osnivanja stranke.

- Imamo listu kandidata koja je u proseku veoma mlada. Preko 20 kandidata je ispod 35 godina, što dovoljno govori. Mogu i da izrazim zadovoljstvo što ću se naći na listi SRS-a za parlamentarne izbore - kaže Ilić.

U Opštinskoj izbornoj komisiji 12 stranaka, koalicija i udruženja gradjana podiglo je izborni materijal neophodan za kandidaturu, saznaju Južne vesti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mladenovic dragisa

    05:23 // 21. 3. 2012.

    Ako ovako nastavimo bice svima nama dobro jer cemo ziveti od lazi pljacke i ubistva dragi moji gradani zato glasajmo za za sto pre unistenja privrede i svega ostalog samo radi dobrote drzavnih parazita

  • Mladenovic dragisa

    04:55 // 21. 3. 2012.

    Dragi moji glasaci vi koji ste glasali za prethodne lazove i prevarante mislite samo na sebe jer verovatno ste u dobrom polazaju pa vas ne interesuje zivot ostalih gradana jer ste na jaslima gradana u neproizvodnim delatnostima,ja sam mislio da cete se jednom opametite zbog teskog zivota naroda pogledajte koliko ima nezaposljenih zaposljava se samo u drzavnim institucijama po partiskoj pripadnosti nema li zaposljavanja u proizvodnim delatnostima drzava je osudena na proast nedozvolimo da narod propada zbog parazitskog odnosa prema narodu jer to narod nemoze izdrzati

  • NIKAD VISE

    18:32 // 20. 3. 2012.

    Usladilo im se dosadasnje delovanje i zetva,pa bi jos,a beda i glad naroda,kao i stopa nezaposlenosti od preko 50 % po njima nije u njihovoj nadleznosti.NE POVRATILO SE VISE OVO ZLO.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: