Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 19. 7. 2011.

| Politika

Proslava 21. rođendana SPS-a u Vranju

Autor:Jelena StojkovićIzvor:Južne vesti
Rukovodstvo SPS
Rukovodstvo SPS

VRANJE - U klubu "Alkantra" u Vranju rukovodstvo Gradskog odbora SPS-a organizovalo je proslavu 21 godine postojanja ove stranke. Oko hiljadu zvanica, članova, simpatizera stranke, kao i predstavnici drugih stranaka prisustvovali su ovoj zabavi koja je trajala do sitnih sati.

U oficijalnom delu prvi čovek vranjskog SPS-a Zoran Antić pozdravio je goste i napravio kraći osvrt na postojanje i delovanje SPS-a u Vranju.

- Za 21 godinu koliko smo na vlasti u Vranju, 14 godina samostalno i 7 u koaliciji pokazali smo da smo sarađivali i da ćemo sarađivati sa svima. I dalje će naša politika biti usmerena ka rešavanju socijalno-egzistencijalnih problema običnog čoveka – rekao je Antić.

Antić je svoj govor završio uslikivanjem „Živeo SPS, živeo Ivica Dačić".

Okupljenima se obratila i podpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović koja je u svom govoru istakla da je zadovoljna što se nalazi u „nadasve“ čuvenom Vranju.

- Ja večeras u Vranju vidim da je SPS narodna partija jer vidim ovde i mlade i stare, vidim ljude iz naroda što me posebno raduje - rekla je Vukomanović.

Na kraju oficijalnog dela uručene su diplome polaznicima SPS-ove političke škole.

Separei u klubu "Alkantra" bili su rezervisani za predstavnike gradskih odbora ostalih stranaka. Bili su najbrojniji predstavnici DSS-a, zatim SRS-a, G17 plus, LDP-a i DS-a.

Iako su na početku bili najavljeni, predstavnici DS-a su se na skupu pojavili nešto kasnije. Na našu opasku da su oni jedini stajali, dok je za ostale bio rezervisan separe, jedan od vodećih demokrata u Vranju dr Igor Andonov je rekao „Mi sve ovo podnosimo stojeći“.

Vidno je bilo, ali i očekivano odsustvo predstavnika SNS-a, a o tome da li su bili pozvani li nisu niko iz SPS-a nije hteo da govori, ali se predpostavlja da nisu došli zbog animoziteta koji već duže vlada među liderima ovoh stranaka u Vranju Zorana Antića i Dragana Nikolića.

Zabava je potrajala do kasnih sati, a organizatori su istakli zadovoljstvo što je veliki broj ljudi prisustvovao njihovom skupu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: