Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 7. 4. 2013.

| Politika

SNS Niš: Podrška Vučiću i Nikoliću

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sns1.jpg

Gradski odbor Srpske napredne stranke plakate protiv Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića okarakterisao kao borbu protiv interesa Srbije.

Niški naprednjaci naglašavaju da predsednik Srbije vodi bespoštednu borbu za interese države i da smo svi svedoci teških pregovora i odluka koje moraju da donesu oni, kako kažu u SNS-u, kojima su građani Srbije dali odgovornost vršenja vlasti.

- Plakati koje je pod okriljem noći neko zalepio govore upravo o tome ko ih je lepio i o njegovom nalogodavcu. Borba protiv SNS, Vučića i Nikolića je je i borba protiv interesa Srbije, a takva borba u ovom trenutku odgovara samo neprijateljima Srbije – navode u Gradskom odboru SNS.

Zoran Perišić Zoran Perišić, arhivska fotografijaSNS je posle majskih izbora, kako stoji u saopštenju, promenio lice Srbije, a na političkoj sceni Aleksandar Vučić ima najveću podršku građana.

Oni koji su, navodi se u saopštenju, uplašeni za politički opstanak kreću u „kampanju laži i obmane“.

- Građani Niša i Srbije su već jednom prošli kroz takvu kampanju i SNS je pobedio. Pobediće i ovog puta, jer građani Srbije po prvi put imaju u vlasti čoveka za koga nema nedodirljivih i za koga borba za istinu i poštenu Srbiju nema alternativu – stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik niškog odbora SNS Zoran Perišić.

Na pojavu spornih plakata pisanim saopštenjem je reagovao i predsednik Opštinskog odbora SNS Palilula, Boban Džunić, koji je rekao da je to "delo kukavica i politikanata". Boban Džunić Boban Džunić, arhivska fotografija

- Pojava plakata koji su ispisani provokativnim tekstom, govori o onim besčasnim političkim snagama, kojima u ovom teškom i odlučnom trenutku za građane i državu Srbije, ništa nije sveto pa ni budućnost otadžbine - kaže Džunić.

Podsetimo, u Nišu su jutros osvanuli plakati koji predsednika Srbije i prvog potpredsednika Vlade karakterišu kao izdajnike.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Двери Ниша

    13:01 // 8. 4. 2013.

    Ђилас је дао паре онима из Звери да лепе плакате против вас, Курира ми.
    Не брините, људи препознају и цене ваше натчовечанске напоре да изгледате озбиљно док спашавате Србију дајући Косово за датум.

  • Slobodan Slobodnjak

    12:38 // 8. 4. 2013.

    ma mnogo su jaki lepitelji palkata nema sta,no to je legitimno sredstvo za nekoga ko ima 1-2% podrske gradjana Srbije.I ja da sam na njivomesto bio bih navevi svrski sin svih vemena sa najvicim stomakom od sivvnog gvadovanja koji se bovi za svete svpske intevese u den hagu

  • Kuku, kuku

    11:23 // 8. 4. 2013.

    @ bla, bla - „Некада јака и стабилна Србија,данас је легло корупције, криминала, полиције, параполиције, контролисаних медија“
    A, kada je to Srbija bila jaka i stabilna; i kada nije bila leglo korupcije, kriminala, policije, parapolicije, kontrolisanih medija – gledano od 1945. naovamo.
    Jel` se to misli na predratnu Jugoslaviju, ili na Kraljevinu Srbiju? Jer, ako se misli npr. na Srbiju Miloševića ili Draže Markovića, Stambolića ili Krcuna, onda je grđe nego „bla, bla“...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: