Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 6. 3. 2013.

| Politika

Slavković: Budžet Niša rob Direkcije za izgradnju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
slavkovic
Ljubivoje Slavković, arhivska fotografija

Dugovanja Grada i prenešene obaveze od 2 milijarde dinara su posledica nedomaćinskog poslovanja, kaže zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković.

On je na sednici Gradskog veća izneo niz kritika na poslovanje određenih javnih preduzeća.

- Ne može više gradski budžet da bude žrtva, da bude rob, jednog javnog preduzeća - rekao je Slavković.

Na pitanje novinara na koje preduzeće konkretno misli, Slavković je odgovorio:

- Rekao sam ja to, na Direkciju za izgradnju grada, ali i na druge koji su se oslonili na budžet - naglasio je Slavković.

On je pojasnio da mora da postoji “domaćinska logika” kada se troše javna sredstva. Kaže da ne sme biti utrošeno više nego što budžet može da dozvoli.

Izvršni direktor Direkcije Branislav Jovanović kaže da se radi o zameni teza i da Grad nije rob Direkcije.

- Grad je rob onih koji samo pričaju, a ništa ne rade. Od njih Grad nema nikakve koristi. Bave se samo politikanstvom za razliku od nas koji radimo konkretne stvari - zaključio je Jovanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zora

    12:33 // 11. 4. 2013.

    Zalosno je da je samo jedan LJUBA SLAVKOVIC u ovom gradu. Da je vise takvih kao on mogli bi se i nadati boljim vremenima. Negativan komentar o njemu samo moze dati neko ko ga ne poznaje ili neko ko bi hteo biti kao on a u tome nije uspeo jer je previse onih koji bi uspeli a sposobni su samo da kritikuju. Plemenitiji, sposobniji, pametniji, svestraniji, vredniji covek od njega ne postoji. LJudi trebamo uciti od njega. Ljubo nastavi i neka te sluzi zdravlje i naka te Bog cuva!!!!

  • Gradjanin

    14:55 // 18. 3. 2013.

    Direkcija za 99 posto "REHABILITACIJA" puteva, raskrsnica idr.u gradu nema nikakve papire, dozvola je potrebna i za svaku promenu kote nivelete puta gosp.Bananamen ali naravno to niko ne postuje zamolio bih nekog da dodje u da slika vase REMEK DELO od kruznog toka na trosarini koji ni dan danas nije zavrsen samo je pitanje dana kada ce neki pesak da pogine jer trotoar ni dan danas nije uredjen iako je pusten u rad pre 2 godine?!? Pa kad ste imali sve papire zasto nije zavrsen samo to pitam i gde je upotrebna dozvola?

  • nina

    22:20 // 17. 3. 2013.

    Ljubina cerka radi u el.distribuciji koja je na budzetu.Nemoj on da prica o postenju kad se udenuo na mnoga mesta da zaradi sto vise para.Kao zamera radnicima Pcelice sto traze jub.nagrade a i sam je nekada tuzio toplanu i uzeo radnicima novac i to nije bio bezobrazluk.Verovatno samo taj bahat i nevaspitan covek moze da zgrce narodne pare i vreda intelekt i obrazovanje Nislija.

    • nesa

      12:44 // 11. 4. 2013.

      Koje narodne pare Slavkovic " zgrce "???? To je covek koji je iskljucivo svojim radom i znanjem postigao sve. Prvo treba da ga upoznas da znas sta je sve radio u zivotu pa kasnije da sudis o njemu. O njemu verovatno ne znas nista cim ste napisali ovakav komentar.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: