Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 27. 8. 2012.

| Sport

Besplatne karte za košarku u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kosarka.jpg
Košarkaška reprezentacija Srbije; foto: kss.rs

Karte za košarkašku utakmicu između Srbije i Islanda biće besplatne i biće deljene na biletarnici hale Čair neposredno pred početak meča koji je u četvrtak, 30. avgusta od 20:30h u hali Čair.

Kako je Južnim vestima potvrđeno u Košarkaškom savezu Srbije, karte će biti besplatne i biće deljene na biletarnici hale Čair pred početak utakmice, a svako će uz ličnu kartu moći da dobije maskimalno 4 karte.

Još nije poznat tačan termin kada će biti otvorena biletarnica.

Kako je potvrdio Boško Adžić, član komisije zadužen za tehnička pitanja Košarkaškog saveza, jedan deo karata je trebovan za košarkaške klubove u regionu i još nije poznat broj koji će biti dostupan publici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dobronamerni

    14:49 // 17. 9. 2012.

    Evo prilike da "dežurni pluvači" pokažu koliko vole košarku.Kada bi svako od njih kupio karte za Kupina Kup , hala će biti puna , i ostvareni prihod će organizator darivati niško porodiliše.Ajde da pokažu koliko vole košarku i utakmice

  • Milena Jerotijevic

    13:23 // 30. 8. 2012.

    Red je neverovatno dug, do distribucije.
    Mnogo ljudi, malo karata! Ali sam uspela, cekala sam red od 10h, i uspela da uzmem 2 karte koliko se dobija uz licnu kartu. Rade dva saltera za izdavanje karata, nema guranja, ni psovanja. Ima milicije i obezbedjenja.
    Ostalim sugradjanima zelim puno srece u dobijanju karata.

  • Posmatrač

    11:21 // 29. 8. 2012.

    Upravo sam zvao neki broj hale Čair i javio se čovek koji mi je reko da će karte biti deljene 2 sata pre početka meča. Pa to strašno, ako hala ima 4000 mesta za sedenje, i neka je 2000 podeljeno sponzorima i klubovima iz regiona, ostaje 2000 da se podele u roku od 120 minuta. Ako svako može da uzme po 4 karte, znači 500 ljudi u roku od 120 minuta ima u proseku 15 sekundi da uzme karte i pri tome se legitimise ili šta već sa ličnom kartom koja se traži na uvid. Molim redakciju da se malo pozabavi ovim problemom i utvrdi koliko karata će biti podeljeno i koliko je realno vremena potrebno. Dokle više!!!!! Sjaho Kurta uzjaho Murta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: