Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 22. 4. 2013.

| Sport

Cibulkova: "Publika u Nišu neprijatna"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti, FED Kup
cibulkova-povreda,-nis.jpg
Dominika Cibulkova; foto: teniskisavez.com

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova izjavila je da je publika u Nišu bila neprijatna kada se povredila u meču prvog kola FED Kupa u hali Čair.

Prvog dana susreta Srbije i Slovačke u prvom kolu FED Kupa Cibulkova je vodila protiv Vesne Dolonc rezultatom 6:4, 5:4 i povreda noge je Slovakinju naterala da servira u aut da bi što pre završila gem i zatražila medicinsku pomoć.

Uspela je da odigra još jedan poen i nakon toga je predala zbog bolova i Srbija je tada izjednačila na 1:1 u ukupnom skoru.

- Bilo je mnogo loše, vodila sam sa 6:4, 5:3, ležala sam u grčevima i nisam mogla da ustanem jer sam imala najgore grčeve u celom telu. Navijači u Srbiji su bili veoma neprijatni, ali mi smo pobedili i tu je bila naša satisfakcija - rekla je Cibulkova za sajt FED Kupa.

Slovačka je u Nišu savladala Srbiju sa 3:2 u hali Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • hedonist

    08:46 // 23. 4. 2013.

    pas laje -vetar nosi!prosecna teniserka a veliki lazov!

  • Stole

    14:25 // 22. 4. 2013.

    Na žalost, moram da priznam da je Cibulkova u pravu. Možda se ponašanje publike može opisati i težim rečima. Veliki deo prisutne publike je zviždao a drugi dobacivao i smejao se dok je Cibulkova očigledno trpela velike bolove. Meni je bilo neprijatno utoliko više što sam bio sa detetom, koje je bilo zbunjeno sramotnom reakcijom publike, pa sam pokušao da objasnim da se tako ne treba ponašati. Cibulkova je sve to do sutradan prevazišla i uprkos svemu čak delila deci autograme.

    • nikola obradovic

      15:23 // 22. 4. 2013.

      Na zalost,ocigledno je da nismo bili na istom mecu,posto je bila ispracena ovacijama dok su je onako polusvesnu odnosili na nosilima,pa je cak podigla ruku da otpozdravi na aplauze koji su joj upuceni...njenim ponasanjem nisam iznenadjen,zaista...tenis pratim neopisivo mnogo, i ona i Hantuhova su sve samo nisu olicenje ferpleja...seti se sta je nasa jelena dozivela u kosicama 2007....medjutim,zaprepascuje me ovakav komentar,jer da nisam bio na mecu pa da imam dilemu...

    • Aca

      07:26 // 23. 4. 2013.

      @nikola obradovic

      Očigledno je da imaš selektivno pamćenje a izgleda da nikad nisi video da sportisti pozdravljaju one navijače koji im apludiraju bez obzira im većina zviždi.
      To što je Jelena doživela 2007. ne znači da mi treba da budemo isti primitivci.
      Na ovom meču pored mene je sedeo stariji čovek koji je 2-3 puta u toku prvog meča glasno reagovao u toku poena. Nakon moje intervencije on je ućutao ali se posle prvog meča premestio 3-4m dalje i drao se sve vreme tokom drugog meča i kad se Cibulkova povredila. Mator, nekulturan, primitivan i kukavica. Da sam mu izvukao uši i izbacio napolje ja bih bio siledžija a on nejaki starac.
      Najgore od svega što je osilio primitivce-kukavice kojima je bilo dosadno pa je još njih urlalo da bi se zabavili, nije ih ni interesovala ni reprezentacija ni tenis.

  • Alba Varden

    11:58 // 22. 4. 2013.

    pa...?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: