Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:56, 3. 11. 2011.

| Sport

Fudbaleri Radničkog očekuju bodove protiv Srema

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki, donji srem
foto: Marjan Nikolovski

U 14. kolu Prve lige fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Srema u nedelju, 6. novembra od 13h. Na prethodna tri gostovanja niški tim osvojio samo bod.

Posle utakmice u Kruševcu i prvog boda na poslednja tri gostovanja, ekipu Radničkog čeka put u Sremsku Mitrovicu. Tamo ih čeka ekipa Srema, koja kao i Napredak, ima najviše remija u sezoni, čak osam. Uz samo dva trijumfa i tri poraza sremski tim je u donjem delu tabele sa 14 bodova. Radnički je vratio lidersku poziciju nakon remija sa Napretkom, ali i kikseva Kolubare i Banata.

- Radnički je i dalje lider na tabeli, ali je bodovna prednost manja. Zaustavili smo nezgodan niz na strani osvajanjem boda u Kruševcu, nadam se da će igrači imati dovoljno motiva i snage da osvoje tri boda - rekao je Aleksandar Kuzmanović, trener Radničkog.

Niški tim na prethodnih pet mečeva ima samo jednu pobedu i jedan remi. Kriza Radničkog će najbolje biti prekinuta pobedom u gostima, a prava prilika da se to pokaže je u nedelju protiv Srema.

- Imamo kadrovskih problema pošto neće biti u sastaavu Jovana Jovanovića i Ivana Pejčića zbog povrede, kao ni Miloša Petrovića. Neće igrati ni Boris Milekić zbog 4 žuta kartona. U tim su se vratili Radosavljević i Simov, a Nemanja Stošković ponovo trenira sa ekipom. Izostanak standardnih je pomogao igračima koji nisu bili bliski ekipi i to su iskoristili. Naročito Bojan Stamenković, Milan Tasić i Nikola Miljković - rekao je Kuzmanović.

Srem ne zna za poraz u prethodnih 7 susreta, ali je u tom nizu pobedio samo Kolubaru. Ova ekipa zna zaporaz kod kuće pošto su iz Sremske Mitrovice sa celim plenom odlazili Novi Sad i Sloga. U prethodnom kolu Srem je gostovao u Nišu ekipi SInđelića i izvukao remi.

- Brzo smo zaboravili utakmicu u Kruševcu jer smo se okrenuli gostovanju u Sremskoj Mitrovici. Očekujem da osvojimo sva tri boda. Vratili smo se na prvo mesto i treba tu i da ostanemo - rekao je Petar Mitić, fudbaler Radničkog.

Utakmica u Sremskoj Mitrovici je na programu u nedelju, 6. novembra od 13h.


Fudbaleri Sinđelića u subotu, 5. novembra od 13h dočekuju Teleoptik na stadionu Železničara. Niški tim je trenutno 12. na tabeli, dok su gosti iz Beograda treći sa samo dva boda zaostatka u odnosu na Radnički.

Ostali parovi:

05.11. u 13h Mladi radnik - Napredak
05.11. u 13h Inđija - Banat
05.11. u 13h Čukarički - Sloga (K)
05.11. u 13h Radnički (S) - Novi Sad
05.11. u 13h Bežanija  - Donji Srem
06.11. u 13h Proleter - Mladenovac
06.11. u 13h Kolubara - Mladost (L)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: