Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:10, 17. 2. 2012.

| Sport

Hemofarm savladao Radnički FMP

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
foto: Petar Stošić
foto: Petar Stošić

Ekipa Hemofarma poslednji je polufinalista Kupa Koraća. U hali Čair Vrščani su pobedili Radnički FMP rezultatom 84:58 (27:17, 18:18, 25:10, 14:13).

I Hemofarm je potvrdio ulogu favorita u četvrtfinalu Kupa Koraća pošto je savladao još jednu ekipu iz Košarkaške lige Srbije. Radnički FMP pružio je dostojan otpor Vrščanima, ali nije uspeo da napravi izneneđanje.

- Veoma bitna pobeda za nas. Bilo je bitno da što pre počnemo agresivno jer ako potcenite ove ekipe iz Košarkaške lige Srbije, može svašta da se desi. Ključna je bila treća četvrtina, kada smo razliku podigli sa 10 na 20 poena. Naš cilj je finale, videćemo da li je to realno - rekao je Mladen Pantić, košarkaš Hemofarma.

- Čestitao bih Hemofarmu na zasluženoj pobedi. Večeras su bili bolji tim. Mi igramo u ligi ispoddrugi su i kriterijumi. Nismo navikli na to i nismo se snašli - rekao je Miloš Dimić, košarkaš Radničkog FMP.

- Raniji rezultati nam nisu dali da uđemo opušteno u meč. Sticali smo prednost polako. Želimo i sutra da izađemo na teren i pobedimo Zvezdu. U polufinalu očekujem da ključna bude odbrana. Prva ekipa koja poklekne u odbrani, izgubiće - rekao je Nebojša Bogavac, trener Hemofarma.

- Završili smo nastup u četvrtfinalu Kupa. Razlika između Jadranske lige i Košarkaške lige Srbije je velika. razlika je mogla da bude i manja. Kvalitetniji tim je pobedi. Drugo poluvreme nije bilo na nivou i čestitao bih Hemofarmu - rekao je Miloš Pejić, trener Radničkog FMP.

Hemofarm će se za finale boriti protiv Crvene zvezde DIva koja je u prvom današnjem meču pobedila BKK Radnički rezultatom 88:74. Ovaj duel biće odigran u subotu, 18. februara od 20:30h. Pre toga, od 18h u prvom polufinalu igraju Partizan i Radnički Kragujevac.

Hemofarm: Dangubić 4, Lambić 5, Maraš 7, Krstić 2, Mitrović 13, Otašević 10, Gagić 4, Šutalo 17, Pantić 4, Jeremić 16, Milošević 2, Nešović.

Radnički FMP: Đokić 10, Zarić, Đuran, Stamenković 5, Milovanović 7, Vasilić, Silađi 3, Tubak 8, Smiljanić 4, Dimić 5, Džaković, Stojadinović 16.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: