Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 10. 7. 2012.

| Sport

Ilić: "Zadovoljan sam atmosferom u klubu"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
71
Trener Aleksandar Ilić na treningu, arhivska fotografija

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić ističe da je prezadovoljan radom igrača na treninzima i očekuje da tokom ove nedelje u klub stignu pojačanja. Iz tima otišli Marko Mančić i Bojan Dojkić.

Fudbaleri niškog Radničkog vredno treniraju i spremaju se za početak iskušenja koja će im za skoro mesec dana doneti Superliga. Razgovori sa potencijalnim pojačanjima su u toku, a ove nedelje bi trebalo da bude poznat "kostur" ekipe koji će Niš predstavljati u fudbalskoj eliti.

- U razgovorima smo sa nekolicinom proverenih igrača koji mogu da igraju u Superligi. Do petka ili ponedeljka bi trebalo da oformimo igrački kadar i da odemo na pripreme u Lepenski Vir - rekao je Aleksandar Ilić.

Ekipa trenira dva puta dnevno na pomoćnom terenu stadiona Čair, a prva utakmica u Superligi ih čeka za malo više od mesec dana jer 11. avgusta igraju u Novom Pazaru protiv istoimenog tima.

- Prezadovoljan sam odnosom igrača i njihovim ponašanjem. Lepa atmosfera je prisutna, verujem u naše potencijale. Nismo džabe ušli u Superligu - optimističan je Aleksandar Ilić.

Prethodnih dana pojavljuju se mnoga imena kao potencijalni igrači Radničkog, među kojima su i Dalibor Mitrović, Bratislav Ristić, Dušan Kolarević, Miloš Živković, Borivoje Ristić, Aleksandar Mijatović, Ivan Guti Jovanović... Ilić nije želeo da iznosi planove i sa kim je sve razgovarao.

- Sa Ivanom Gutijem Jovanovićem je bilo kontakata, ali je on odustao od Radničkog - otkrio je Ilić.

marko mančić Marko Mančić; foto: Ivan Mančić

Imena pojačanja još nisu poznata, ali se zna je spisak sada bivših igrača niškog tima uvećan za 2 imena. Iz ekipe su otišli Marko Mančić i Bojan Dojkić. Mančić je jutros počeo pripreme sa Radničkim iz Pirota, dok je Bojan Dojkić u pregovorima sa nekoliko klubova.

Iz prošlogodišnjeg sastava nema ni Bojana Stamenkovića, Aleksandra Cvetkovića, Aleksandra Petrovića, Dušana Mladenovića, Nikole Stefanovića, Minje Popovića i Čedomira Paunovića na koje Ilić nije računao na početku priprema.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • zivkovic

    07:55 // 11. 7. 2012.

    Tesko da ce neko doci ako klub nema para, a grad nije stao u odbranu sporta. Treba promena u klubu, u upravi.

  • rade ignjatovic

    07:22 // 11. 7. 2012.

    sta je sa stadionom? zasto se ne radi?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: