Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Fer plej Niš

  • Konstantin-okupljanje-10-1024x768

    Niški košarkaši počeli pripreme za Drugu ligu

    Niš će, uz Beograd, biti jedini grad koji će imati dva predstavnika u Drugoj košarkaškoj ligi, a košarkaši niških ekipa Konstantina i Fer-pleja počeli su pripreme za novu sezonu u drugom rangu koja bi trebalo da startuje početkom oktobra.

    detaljnije
  • Fer plej košarka

    KK Fer-plej se plasirao u Drugu ligu

    Košarkaški klub Niš savladao je u pretposlednjem kolu Regionalne lige istok Moravu iz Vladičinog Hana, sebi osigurao 4. mesto, a gradskom rivalu Fer-pleju i definitivno plasman u Drugu ligu. Treći predstavnik Niša u ovom takmičenju Junior obezbedio je u ovom kolu opstanak u ligi.

    detaljnije
  • Fer plej košarka

    Niški Fer-plej jedna pobeda deli od plasmana u Drugu ligu

    Žestoka borba vodi se u Prvoj ligi istok za plasman u Drugu ligu, pošto identičan učinak imaju niški Fer-plej i Morava iz Vladičinog Hana. Ipak, Nišlije imaju prednost, s obzirom na mnogo bolju koš-razliku, ali i činjenicu da će meč pretposlednjeg kola dobiti službenim rezultatom.

    detaljnije
  • Konstantin Napredak košarka

    Napredak i Konstantin se plasirali u narednu rundu Kupa

    Prvo kolo druge faze Kupa Srbije donelo je niški gradski derbi, dok će drugo doneti leskovački. Konstantin je savladao Fer plej i tako zakazao duel sa Napretkom, koji je pobedio Pirot. Košarkaši leskovačkih klubova Aktavis i Zdravlje dalje su prošli bez borbe.

    detaljnije
  • Fer plej košarka

    Fer-plej osvojio prvi stepen Kupa Srbije

    Pobedom nad ekipom Aktavis u Leskovcu (82:73), niški tim Fer plej osvojio je prvi stepen Kupa Srbije. Ipak, samim finalom, oba tima obezbedila su plasman u narednu fazu Kupa, gde ih krajem oktobra očekuju ekipe koje se nadmeću u Drugoj ligi.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: