Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Fer plej Niš

  • košarka Fer plej

    Druga košarkaška liga: Južnjački okršaji u Nišu i Pirotu

    U 12. kolu Druge košarkaške lige biće odigrana dva južnjačka derbija - u sali niške Osnovne škole "Dušan Radović" sastaće se domaći Fer plej i leskovačko Zdravlje, dok će u hali "Kej" Pirot dočekati niški Kostantin. Oba meča zakazana su za subotu, 21. decembar.

    (1) detaljnije
  • kk fer plej

    Druga liga: Zdravlje dočekuje Konstantin, Pirot i Fer plej gostuju

    11. kolo Druge košarkaške lige otvoriće južnjački okršaj, pošto će u petak, 13. decembra u leskovačkoj hali "Dubočica" Zdravlje dočekati niški Konstantin. Preostala dva predstavnika juga Srbije u ovom takmičenju će gostovati dan kasnije - niški Fer plej ekipi Sveti Đorđe u Žitištu, a Pirot Mladosti u Smederevskoj Palanci.

    detaljnije
  • Fe plej košarka

    Druga liga: Slavila oba niška tima, Pirot bolji u južnjačkom derbiju

    Košarkaši Pirota bez mnogo drame na parketu savladali su Zdravlje iz Leskovca u 10. kolu Druge lige (92:75) i tako se učvrstili na 3. poziciji na tabeli. U ovom kolu slavila su i oba niška predstavnika - Konstantin je u derbiju začelja bio bolji od Svetog Đorđa iz Žitišta (74:65), dok je Fer plej sigurnim trijumfom nad Beovukom konačno izašao iz zone ispadanja.

    detaljnije
  • Turniri u Beloj Palanci i Babušnici neće se preklapati

    Druga košarkaška liga - u Nišu dupli program, u Pirotu južnjački derbi

    Sve četiri ekipe sa juga Srbije odigraće mečeve 10. kola Druge košarkaške lige u subotu, 7. decembra. U Nišu će prvo na teren Fer plej koji dočekuje Beovuk 72, a zatim sledi meč Konstantina i ekipe Svetog Đorđa. U Pirotu će domaća ekipa da igra sa Zdravljem iz Leskovca.

    detaljnije
  • Fer plej košarka

    Druga košarkaška liga: Niški Konstantin prvi put slavio

    Nakon osam poraza u Drugoj košarkaškoj ligi, niški Konstantin zabeležio je prvi trijumf pošto je na gostovanju savladao Beovuk 72, trenutno poslednjeplasiranu ekipu. Od južnjaka, pobedu je zabeležilo i leskovačke Zdravlje, dok su Pirot i niški Fer plej pretrepeli poraze.

    detaljnije
  • kosarka

    Pirot se popeo na drugu poziciju Druge košarkaške lige, Konstantinu osmi poraz

    Sedmom pobedom u sezoni košarkaši Pirota zauzeli su drugo mesto na tabeli Druge košarkaške lige, a bili su bolji od ekipe Svetog Đorđa iz Žitišta (88:72) na svom terenu. I dalje jedina ekipa bez pobede je niški Konstantin koji je na svom terenu izgubio od kraljevačke Sloge (90:64).

    (1) detaljnije
  • košarka Fer plej Druga liga

    Druga košarkaška liga: Svi južnjaci domaćini, Čačani i Kraljevčani u Nišu

    U prošlom, 7. kolu Druge košarkaške lige niški Konstantin nije uspeo da zabeleži prvu pobedu protiv Železničara iz Čačka, a da li će to poći za rukom njegovom gradskom rivalu Fer pleju, znaće se u subotu, 23. novembra, kada ga dočekuje. Istog dana Konstantin će ugostiti Slogu iz Kraljeva, Pirot ekipu Sveti Đorđe iz Žitišta, dok će u nedelju leskovačko Zdravlje biti domaćin beogradskom Beovuku.

    (1) detaljnije
  • Fer plej košarka

    Druga košarkaška liga: Pirot na +32, Zdravlje izgubilo za koš

    Ubedljive poraze i ovog vikenda doživela su dva niška predstavnika u Drugoj košarkaškoj ligi: Konstantin u Čačku od Železničara, a Fer plej u Zrenjaninu od Proletera. Ni leskovačko Zdravlje nije bilo uspešno u 7. kolu, pošto je za koš izgubilo od Sloge u Kraljevu, dok je Pirot pobedio Spartak u Subotici, i to ubedljivo, sa +32.

    detaljnije
  • košarka Fer plej

    Druga košarkaška liga: Svi južnjaci gostuju u subotu

    Jedini tim bez pobede u Drugoj ligi je Konstantin , ali će taj učinak imati prilike da ispravi u subotu, 16. novembra, kada u Čačku gostuje Železničaru , timu koji ima tek bod više od njega. I druga niška ekipa Fer plej nastupiće u subotu, samo u Zrenjaninu, protiv Proletera . Najbolje plasirana ekipa sa juga - Pirot , igraće protiv Spartaka u Subotici, a leskovačko Zdravlje u Kraljevu, protiv Sloge .

    detaljnije
  • kosarka

    Druga košarkaška liga: Piroćanci i Leskovčani slavili, Nišlije poražene

    Košarkaši Pirota ostvarili su petu pobedu u Drugoj košarkaškoj ligi i tako ostali na trećoj poziciji na tabeli. Leskovačko Zdravlje upisalo je treći trijumf, dok su niški Fer plej i Konstantin poraženi i time ostali na dnu tabele.

    (2) detaljnije
  • kk fer plej

    Niški Fer plej i Pirot otvaraju novo kolo Druge košarkaške lige

    Prvi meč 6. kola Druge košarkaške lige košarkaši niškog Fer pleja odigraće u petak 8. novembra, kada od 19 sati u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u Duvaništu dočekuju Mladost iz Smederevske Palanke. Ekipa Pirota, trenutno trećeplasirana, istog dana od 19:30 igra kod kuće sa ekipom Beovuka 72.

    detaljnije
  • kosarka

    Druga košarkaška liga: Od južnjaka slavilo samo leskovačko Zdravlje

    Prvi poraz ove sezone doživeo je Pirot, koji je u derbiju 5. kola Druge košarkaške lige ubedljivo izgubio u Zemunu, od istoimenog kluba. Poražen je i dvojac iz Niša - Konstantin ubedljivo od Mladosti u Smederevskoj Palanci, a Fer plej još ubedljivije, sa primljenih 109 poena od kragujevačkog Radničkog. Jedino je od južnjaka pobedilo leskovačko Zdravlje - Proleter u Zrenjaninu.

    detaljnije
  • kosarka

    Južnjaci igraju u subotu kao gosti u Drugoj košarkaškoj ligi

    Sva četiri predstavnika juga Srbije u Drugoj košarkaškoj ligi igraće svoje mečeve 4. kola u gostima. Kolo otvara derbi trećeplasiranog Zemuna i drugog Pirota, a potom slede dueli niškog Fer pleja u Kragujevcu, leskovačkog Zdravlja u Zrenjaninu i niškog Konstantina u Smederevskoj Palanci.

    detaljnije
  • Zdravlje Konstantin košarka

    Druga liga: Pirot nastavio trijumfalni niz, prve pobede Fer pleja i Zdravlja

    U 4. kolu Druge košarkaške lige jedini klub sa juga Srbije koji je izgubio bio je niški Konstantin, pošto ga je ubedljivo pobedio kragujevački Radnički u “Čairu”. Pirot je trijumfom nad Slogom iz Kraljeva sačuvao maksimalni učinak, dok su Zdravlje i Fer plej po prvi put ove sezone slavili.

    (1) detaljnije
  • Gudžić Konstantin Zdravlje košarka

    Druga košarkaška liga: Svi južnjaci igraju kod kuće, Zdravlje otvara kolo

    Dok će u 4. kolu Druge lige košarkaši Pirota pokušati da nastave pobednički niz, ostala tri predstavnika juga Srbije imaće zadatak da zabeleže prve trijumfe u sezoni. Prvo igra leskovačko Zdravlje u petak, 25. oktobra, dok će Pirot, Konstantin i Fer plej na parket dan kasnije, a svi će biti domaćini.

    detaljnije
  • košarka ilustracija

    Druga košarkaška liga: Južnjaci gostuju širom Srbije

    U 3. kolu Druge košarkaške lige sva 4 tima sa juga Srbije gostovaće u subotu, 19. oktobra. Za sada najuspešniji južnjak Pirot igraće protiv beogradskog Radničkog, a leskovačko Zdravlje sa njegovim imenjakom iz Kragujevca. Niški Fer plej gostovaće Zemunu, a njegov gradski rival Konstantin subotičkom Spartaku.

    detaljnije
  • Zdravlje Konstantin košarka

    Od južnjaka samo košarkaši Pirota otvorili Drugu ligu pobedom

    Rutinskom pobedom u Nišu nad debitantom u Drugoj ligi Fer plejem , košarkaši Pirota otvorili su sezonu u Drugoj ligi. Nije se bolje proveo ni drugi niški tim Konstantin , koji je u Beogradu izgubio od Radničkog sa 97:77, dok je leskovačko Zdravlje , takođe u prestonici, tesno poraženo od Zemuna rezultatom 93:87.

    detaljnije
  • košarka ilustracija

    Druga liga: Južnjaci vrebaju svoju šansu za veći rang

    U novu sezonu košarkaške Druge lige ove godine ulaze 4 ekipe sa juga Srbije. Pored starosedeoca Pirota , niškog Konstantina i Zdravlja iz Leskovca, takmičiće se još jedna niška ekipa - Fer-plej , koji je za 3 sezone preskočio 3 ranga takmičenja.

    detaljnije
  • Piroćanci drastično promenili sastav

    Derbi južnjaka u 1. kolu Druge košarkaške lige

    Prvo kolo košarkaške Druge lige doneće derbi južnjaka u kome će se sastati niški Fer-plej i KK Pirot . Drugi niški predstavnik Konstantin gostuje Radničkom u Beogradu, dok će se Zdravlje iz Leskovca sastati na gostovanju sa ekipom Zemuna .

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: