Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 30. 1. 2012.

| Sport

Mašinac počeo pripreme

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zfk masinac, konf
Ana Marinković, Perica Krstić i Ivana Kostić

Fudbalerke Mašinca počele su pripreme za prolećni deo prvenstva gde žele osvajanje titule. Jesenji deo završile su na drugom mestu sa 3 boda manje od Spartaka iz Subotice.

Niške fudbalerke krenule su u pripremu za drugi deo sezone gde žele da stignu najvećeg rivala za titulu i opet ponesu epitet državnog šampiona. 

- Fudbalerke počinju pripreme u fitnes sali i pripreme će trajati nedelju dana. Nakon toga nas od 3. do 10. februara očekuju pripreme u Divljani. Nakon toga se vraćamo u Niš i imaćemo turneju po Makedoniji. Nakon toga ćemo ugostiti i prvaka Bugarske NSA Sofiju. Prvi meč u prolećnom delu sezone igraćemo 10. marta na Delijskom Visu protiv Napretka - rekao je Perica Krstić.

Ekipa Mašinca se nije mnogo promenila u polusezoni, a Krstić je najavio da iz gane stižu 3 fudbalerke, a iz Amerike još dve. U pogonu će biti 25 fudbalerki.

- Imamo odlaske, ali ne glavnih igračica. Nikoleta Nikolić je sporazumno raskinula ugovor i otišla u Spartak, a Suzana Vujošević u Crnu Goru. Bolje je da igraju gde mogu da pomognu jer mi na klupi imamo kadetske reprezentativke i nema mesta za njih. U pregovorima smo sa jednom odličnom fudbalerkom, ali još ne možemo da otkrijemo ime. Stižu nam tri fudbalerke iz Gane, trenutno imaju problema sa vizama. Treba da stignu i dve Amerikanke, jedna u zadnjoj i jedna u srednjoj liniji - rekao je Krstić.

Spartak iz Subotice je jesenji deo prvenstva završio na liderskoj poziciji sa 31 bodom. Mašinac je imao 3 boda manje zbog poraza od Subotičanki. Revanš sa Spartakom će biti odigran na Delijskom Visu i tu je Mašinac u prednosti da stigne lidera.

- Na nama je da se dobro pripremimo i uđemo u nastavak prvenstva žestoko i motivisano. Cilj nam je da budemo prvi i da se vratimo gde nam je mesto. Možemo to, samo nam treba dobra prirpema - rekla je Ana Marinković, fudbalerka Mašinca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: