Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 19. 4. 2013.

| Sport

"Ne idemo u Jagodinu da se branimo"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ivan-dragicevic,-radnicki-nis.jpg
Ivan Dragićević

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju u nedelju, 21. aprila od 16h ekipi Jagodine u 24. kolu Superlige, a prvotimac Radničkog Ivan Dragićević kaže da su maskimalno spremni i žele pobedu.

Poraz od BSK-a i remi sa Donjim Sremom su iza fudbalera Radničkog, sada ih čeka duel u Jagodini, sa trenutno na 4. mestu Superlige.

- Očekuje nas kvalitetna utakmica u Jagodini, oni su osokoljeni posle pobede u Kupu Srbije. Daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo. Ne plašimo se nikog, ne idemo da se branimo, idemo da odigramo utakmicu. Maksimalno smo spremni - rekao je Ivan Dragićević, fudbaler Radničkog.

Jagodina je u sredu odigrala meč u polufinalu Kupa kada je sa 4:1 pobedila Javor. Zbog tog meča Radnički će igrati u nedelju sa Jagodinom.

- Jagodina je pokazala da je jaka na svim delovima terena. Nije mala stvar što su dali 4 gola Javoru. Znamo gde treba da povedemo računa. Biće premoreni od Kupa i na nama je da uđemo skoncentrisano i jako bez straha. I tako možemo da se vratimo sa pobedom iz Jagodine - kaže Miloš Petrović, štoper Radničkog.

Zbog povrede je pod znakom pitanja Predrag Stamenković, dok se od povreda polako oporavljaju Saša Stojanović i Strahinja Petrović

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • svemir

    17:11 // 21. 4. 2013.

    ne zvanicne informacije kldadionice iz Nisha... dva gola u drugom, domacin pobedjuje 2-0 ako bude tako onda ne znam istraga pod hitno...

    • vikiliks

      17:37 // 21. 4. 2013.

      pa brale zato i treba da dodje neko sa strane da se uspostavi malo red... pa ceo grad bruji 2-0 2-0 2-0 ...cim neko podkopava ljude sa kojima do skoro pio kafu u oktopodu ko zna na sta je sve spreman... ne aludiram da je ovo istina mozda ce i slucajno biti 2-0 ali mislim da nesto tu smrdi...

  • Mile

    16:36 // 21. 4. 2013.

    Pa svuda igraju mladi jedino kod nas iz ljubavi matorci (raspali se nemaju mesta ni u trecem timu i regionu pa kod nas) Stamenkovic,Mitrovic i td i td... sta da kazem ...prica se da ce nova uprava sa Darkom na celu to da resi....

  • Pepe

    14:13 // 21. 4. 2013.

    Glavni problem Radnickog jeste nedostatak mladih snaga u prvom timu. Najmlaji igrac koji je igrao ove godine je Strahinja Petrovic(92'godiste). Prethodna uprava nije dala mnogo sanse mladim igracima, pa nam ostaje samo da se nadamo da ce naredna uprava uciniti nesto po tom pitanju, a sigurno u Nisu postoji puno dobrih mladih fudbalera. Srecno u Jagodini!

    • Dani

      16:01 // 21. 4. 2013.

      i taj Srahinja je na srecu dobio sansu, jadnicak je propatio u Radnickom izbacivali su ga i vracali ali je sve to izdrzao i dokazao da ga je sada vec prosla uprava diskriminisala...
      A koliko ja znam o fudbalu u reprezentacijam debituju sa 17 god sto smatram da u Radnickom na klupi ,oraju da budu bar trojica i jedan starter i da im se pruza sansa...
      srecno u Jagodini i ako se prica da su je oni koji odugovlace sazivanje skupstine prodali...
      Napred Real...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: