Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 8. 3. 2013.

| Sport

Niški Radnički gostuje imenjaku iz Kragujevca

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fudbaleri-Radnickog-na-cairu.jpg
Fudbaleri Radničkog očekuju pozitivan rezultat u Kragujevcu; foto: Bratislav Stevanović

U nedelju, 10. marta od 13h fudbaleri Radničkog iz Niša igraju sa Radničkim iz Kragujevca u 18. kolu Superlige. Igrači niškog tima očekuju povoljan rezultat.

Prolećni deo sezone počeo je remijem i pobedom niškog Radničkog, a u trećem kolu prolećnog dela Nišlije igraju sa imenjakom iz Kragujevca. Obe ekipe se bore za opstana, ali je trenutno Real sa Nišave u mnogo boljoj situaciji.

- Radili smo u dobrom raspoloženju za meč sa Radničkim. Ovo je derbi začelja, koliko nama znače bodovi, toliko i njima. Treba da rešimo utakmicu u našu korist, a bio bih zadovoljan i bodom - rekao je Saša Mrkić, trener Radničkog.

Niški Radnički trenutno ima 18 bodova i nalazi se na sigurnom 11. mestu. Nedeljni rival je na pretposlednjem mestu sa 13 bodova, a ove godine remizirao je sa Radom i izgubio od Novog Pazara.

- Odlični su igrači, dobro igraju u prekidima. Imaju visoke igrače, Tintor ima oko 2 metra. Siguran sam da će biti dosta teško, ali se nadam uspehu. Možda bude promene u sastavu zbog specifičnosti igrača iz Kragujevca - dodao je Mrkić.

U sastavu sigurno zbog povreda neće biti Vladana Binića, Dušana Ivanova i Strahinje Petrovića, Bojan Đorđević još ide na terapije, a treninzima se vratio Milan Jovanović.

- Čeka nas težak meč, a za nijansu smo spremniji. Njihovoj ekipi gori pod nogama, ali čvrstom igrom možemo makar do boda - istakao je Dušan Kolarević, igrač Radničkog.

U prvom delu sezone ova dva kluba igrala su u Jagodini jer stadion Čair nije bio spreman. Tada je bilo 1:1, a gol za Nišlije postigao je Vladan Binić.

- Radnički je osvojio jedan bod u 2 kola, gledaće da se iskupe. Moramo čvrsto da igramo i naoadamo da bismo ostvarili dobar rezultat. Moramo da ponovimo želju i zahvaljujem se navijačima na podršci. Pokušaćemo dobrom igrom da se odužimo - kaže Aleksandar Kesić, golman Radničkog.

Meč počinje u 13h, a biće prenosa na Areni 1. 

Ostali parovi 18. kola: 

09.03. u 14h Hajduk - OFK Beograd
09.03. u 14h Donji Srem - Sloboda
09.03. u 14h BSK - Vojvodina
09.03. u 14h Spartak - Javor
09.03. u 14h Smederevo - Rad
09.03. u 18h Crvena zvezda - Novi Pazar
09.03. u 19h Jagodina - Partizan

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • igor

    12:41 // 9. 3. 2013.

    Fotka je sjajna.

  • Dojava

    19:34 // 8. 3. 2013.

    X dolazi 100%! Masovna uplata na nerešeno, provereno kod Kepu iz kladionice.

  • SašaKG

    17:59 // 8. 3. 2013.

    Nišlije dobro došli u Kragujevac! Niš i Kragujevac jesu dva bratska grada, radnička grada. Naš Radnički će, ako bog da pa uđe u ligu evrope u košarci, kod vas igrati i mi se nadamo da ćete biti na našoj strani. Na ovoj utakmici bodovi su potrebni i vama i nama, dobro nama malo više. U svakom slučaju neka bude fer borba (i fer navijanje), pa nek pobedi bolji. Koliko je meni poznato ulaz je besplatan, a i da nije karta nije više od 200 dinara. Vidimo se na Čika Dači!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: