Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:16, 10. 11. 2010.

| Sport

Partizan pobedio Sinđelić u Kupu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Fudbaleri Sinđelića izgubili su rezultatom 4:0 (1:0) od Partizana u četvrtfinalu Kupa Srbije. Na stadionu Čair utakmicu posmatralo preko 5.000 ljudi.

Niški Sinđelić je ponovio uspeh od pre tri sezone, kada je došao do četvrtfinala, kada je takođe izgubio od Partizana.

Prvi pogodak za gostujuću ekipu postigao je Marko Šćepović u 17. minutu. Par minuta kasnije fudbaler Sinđelića Milan Đorđević je ima odličnu šansu da izjednači, ali je Vladimir Stojkvoić odbranio udarac. Šanse do kraja poluvremena su imali i Stevan Stefanović i opet Milan Đorđević iz Sinđelića, ali nije bilo golova. Sa druge strane, kapiten Mladen Krstajić je na početku meča imao dve prilike za gol, ali je promašio. U poslednjim minutima meča prvotimac Partizana Moreira je propustio priliku da uveća prednost.

- Pokazali smo da je Partizan kvalitetniji od Sinđelića. Na veliku žalost, Niš neće imati predstavnika u daljem takmičenju. Ipak, Niš zaslužuje više od jednog prvoligaša – rekao je posle meča Saša Ilić, igral Partizana.

Sinđelić je pokazao odličnu igru u prvom poluvremenu, ali je u drugom viđen mali pad i tada je Partizan iskoristio priliku da prođe u polufinale.

- U prvom poluvremenu je bila izjednačena igra, igrali smo mnogo bolje. Partizan je iskoristio kiks odbrane. Imali smo dve stopostotne šanse, ali nismo ih iskoristili. U drugom poluvremenu naša odbrana je mnogo grešila i ne možete, a da ne budete kažnjeni zbog toga – rekao je Milan Đorđević, fudbaler Sinđelića.

Nakon 4 minuta u drugom poluvremenu Saša Ilić je postigao drugi gol za Partizan. Prednost od 3:0 Partizanu je doneo Moreira u 67. minutu, a konačan rezultat i pobedu je obezbedio Marko Šćepović svojim drugim golom u 90. minutu.

- Važno je da smo ušli u polufinale Kupa. Bilo je teško igrati protiv dobro organizovane ekipe, ali smo zasluženo u polufinalu. Sada se spremamo za naredni meč i nije nam važno ko će nam biti protivnik. Ponavljam, teško gostovanje, ali smo rešili sa 4 pogodaka – rekao je Aleksandar Stanojević, trener Partizana.

Pored Partizana u polufinale su prošli i Vojvodina i Sloboda.

Vojvodina - Jagodina 1:0 (0:0)

Sloboda - Spartak 3:2 (3:1)

Crvena zvezda - Teleoptik 2:1 (0:1)
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Anchy

    15:00 // 4. 1. 2011.

    Bilo je extra...ko je bio vodja navijaca Partizana,jug...nosio je plavi dux i mnogo je sladak :-D

  • rajković

    08:18 // 11. 11. 2010.

    a šta se očekivalo mislim.....
    prvoligaš i doskorašnji zonaš

  • Luka

    07:00 // 11. 11. 2010.

    Bravo za Sindjelic.. respect!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: