Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:44, 16. 1. 2012.

| Sport

Počele pripreme i Sinđelića

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sindjelic novi payar

Na stadionu Železničara fudbaleri Sinđelića počeli su pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi. Stigla prva pojačanja, pripeme će biti u Divljani i Karatašu.

Niški prvoligaš počeo je pripreme za nastavak sezone u Prvoj ligi gde je jesenji deo šampionata završio na 16. mestu sa 16 bodova. Sinđelić je tokom zimske pauze malo promenio sastav jer su iz kluba otišli najbolji igrač polusezone Dušan Kolarević, Milan Jovanović, Nemanja Stojković, Mihailo Anđelić, Milan Marinković i golman Petar Jokić. Stevan Stefanović i Goran Stojković su otišli u inostarnstvo na probu, ali ako ne prođu, vratiće se u Sinđelić. Uprava niškog prvoligaša odlučila je da neke mlađe igrače pošalje na pozajmicu u obližnje klubove.

Što se pojačanja tiče, iz Radničkog se vratio Nikola Miljković, a postignut je i dogovor sa golmanom Dušanom Đokićem koji je 1983. godište, a karijeru je započeo u niškom Radničkom. Igrao je za Dorćol, Obilić, Metalac, Vac iz Mađarske, Botafogo iz Brazila i Laktaše iz Bosne i Hercegovine, a u Snđelić dolazi iz Banata.

- Cilj nam je da se pojačamo sa po jednim igračem u svakoj liniji. Imamo trenutno dvadesetak igrača i trojicu golmana, a sačuvali smo glavni oslonac tima. Treniraćemo u Nišu, a pa ćemo otići u Divljanu na 7 dana. Plan je da dve ili tri nedelje radimo u Karatašu, ali sve zavisi od finansija. U nezavidnoj smo situaciji jer se borimo za opstanak - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Sinđelić još nema dogovorenih kontrolnih mečeva, ali će ih sigurno odigrati sa timovima iz Niša ili okoline.

Nastavak sezone u Prvoj ligi zakazan je za 10. mart, kada će Sinđelić gostovati Slogi u Kraljevu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoca Stojanovic

    01:11 // 24. 1. 2012.

    Veliki pozdrav mom prijatelju Mrki i puno srece u borbi za opstanak ...

  • Misko

    16:54 // 17. 1. 2012.

    Bori se Sindjo!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: