Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:50, 9. 2. 2011.

| Sport

RK Naisus ispao iz Kupa

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Zoran Nikolić (NBG) dao 6 golova; foto: rknbgd.rs

NIŠ - Rukometaši Naisusa poraženi su od trećeligaša Novog Beograda rezultatom 31:28 (13:13) u osmini finala Kupa.

Novi Beograd: Matković, Matičić 5, Dubljević 3, Bijelić 4, Popović 1, Radenković 3, Gopić, Mandić 8, Nikolić 6, Stevanović, Breti, Radosavljević, Dimitrijević, Laović 1.

Naisus: Basarić, Mađar 5, Stoilković 3, Vasiljević, Santrač 3, Dolić, Jovanović 9, Đukić 3, Pavlović, Stefanović, Todorović 2, Milkosavljević, Anđelić 1.

Niški rukometaši su završili takmičenje u Kupu gde su prošle godine igrali u polufinalu. U borbi za četvrtfinale Naisus je dobio lakog rivala na papiru, ali statistika ipak ne igra ulogu na terenu. Ove godine poraženi su u osmini finala od trećeligaša Novog Beograda.

- Ono čega sam se najviše plašio se i dogodilo. Igrači su se ponašali kao da su sve rešili u prvom poluvremenu. Ova ekipa, ako ostane u tom sastavu, nema šanse da ostane u Superligi. Nisu mogli da pobede ekipu iz osnovne škole. Kao da su prvi put igrali zajedno, nijedan igrač se nije držao zadataka. Strašno je šta se dešava u niškom rukometu – rekao je posle meča Miloš Stanić, trener Naisusa.

Ekipa Novog Beograda je trenutno lider na tabeli Druge lige – Centar i jedina ekipa Druge lige koja je stigla do osmine finala Kupa. Ova mlada ekipa je otišla i korak dalje i tako priredila najveće iznenađenje.

- Potajno smo se nadali da možemo da iznenadimo. Moju igrači su borbenije ušli u meč i držali se dogovora. Imali smo veći fond igrača od Naisusa, imamo i 3 juniorska i 3 kadetska reprezentativca. U poslednjih 15 minuta utakmice smo imali više svežine i to je presudilo, tu smo prelomili – rekao je Nikola Maksimović, trener Novog Beograda.

Rukometaši Naisusa još jednom su pokazali da u tom klubu nešto ne štima. Prolećni deo sezone u Superligi počinje u subotu, a niški tim gostuje Zvezdi. Ako je u Kupu poražen od trećeligaša, igrači Naisusa mogu samo da se nadaju da crveno-beli neće biti mnogo inspirisani da povećaju gol-razliku na tabeli.

Ostali rezultati osmine finala Kupa:

Smederevo – Crvena zvezda 28:32
Kolubara – Crvenka 38:29
Radnički – Priboj 42:18
PKB – Partizan 28:30
Vojput – Jugović 29:30
Vojvodina – Mokra Gora
Napredak – Metaloplastika
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • opozicija

    09:18 // 10. 2. 2011.

    iva i dokman su zajedno sa sekretaricom morali da budu smenjeni jos letos.a ovaj nije znao sta moze ekipa do sinoc. najveca sramota niskog rukometa u zadnji 10 godina

  • aki

    23:37 // 9. 2. 2011.

    Steta i BRUKA !!!

    Uprava napolje !

    vreme je da bivsi rukometasi preuzmu kormilo nad brodom sto sve dublje tone ...!

  • ZVEZDAS

    23:03 // 9. 2. 2011.

    KAKVA SRAMOTA NISKOG RUKOMETA....DOKMAN I IVA MOTICICA SU GROBARI NISKOG RUKOMETA...STETA ZA NIS....KOJI IMA TOLIKO KVALITETNOG KADRA,ALI TI NELJUDI UNISTISE SVE,PA MOTIKA JE PRETIO DA AKO GA SMENE POSTO JE ON POTPREDSEDNIK SAVEZA DA CE NAMERNO DA IZBACI NAISSUS IZ LIGE,TIM RECIMA JE REKAO GRADONACELNIKU U LICE....PA O CEMU MI PRICAMO ??????
    ZELJA ZAUVEK U SRCU

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: