Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:31, 6. 7. 2012.

| Sport

Radnički: Ilić još nije razgovarao sa Upravom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG_1725

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić vratio se iz Belgije i sutra će obaviti prvi trening sa igračima. Još nije bilo razgovora sa članovima Uprave.

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme u ponedeljak, 2. jula, ali bez prvog trenera. Naime, zbog privatnih obaveza trener Aleksandar Ilić je ostao par dana duže u Belgiji, ali je stigao u Niš i spreman je za rad sa ekipom.

Ilić nije do sada razgovarao sa članovima Uprave o daljim planovima i pripreme kluba za Superligu.

- Još mi se niko nije javio iz Uprave, treba da se konkretno čujem sa predsednicima i da vidimo na čemu smo. Uprava je korektno nastupila u priči jer ništa nisu hteli da počnu bez mene - rekao je Aleksandar Ilić.

Nakon razgovora Ilića sa vrhom kluba biće poznata i imena koja su na listi želja kluba, ali i koji bi igrači trebalo da čine tim koji će se naredne sezone boriti u Superligi koja staruje 11. avgusta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko

    00:55 // 10. 7. 2012.

    Tako je Nislije!!!Idemo svi glave gore!!!
    Icepi gi svi nas Radnicki!!

  • Komsija sa Starog Groblja

    20:47 // 8. 7. 2012.

    Ststvarno svi kukate!Pa znali smo da ce da bude ovako!Svi glave gore,u boj idemo sa cim raspolazemo!!!
    Idemo Radnicki!!!!

  • Zoran Radisavljević

    18:46 // 8. 7. 2012.

    Zaista ne miriše na dobro, bojim se da se ne ponovi slučaj Vinerbroker iz Niške Banje kada je pre 14 godina igrao drugu Saveznu ligu i oni užasni porazi od 16 i 18 0. Ako nismo spremni da se nosimo sa takmičenjem u super ligi bolje Napredka pustiti oni se sigurno neće obrukati.

    • Real Sa Nisave

      20:41 // 8. 7. 2012.

      JOs liga nije ni krenula, vi ste svi skinuli gace!Nije ovaj tim dzabe bio prvi!Podrzimo ono sto imamo, dok ne dodju bolji ljudi od svih nas i vinu nas Radnicki u visine gde mu je mesto!

    • Voja

      13:46 // 9. 7. 2012.

      Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka. Smatram da imamo jednog od boljih trenera u Ligi, covek je bar trenirao u Belgiji i Saudi Arabiji, znaci na boljim mestima od 80% trenera superligasa. Drugo, i on a i vecina prvotimaca su lokalni momci, odrasli na Jugu i ne igraju samo za lovu vec znaju sta je Radnicki svima nama. AKO LIGA BUDE IOLE REGULARNA, ocekujem da Radnicki opstane i stabilizuje se kao superligas. I sto kaze Real sa Nisave dole: sta ste odmah digli ruke, prvo skoci pa reci hop - ako nas "istepaju" svi, onda cemo da kazemo "ok, nismo za super ligu", ali dotad, borba do 90 minuta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: