Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 14. 6. 2011.

| Sport

Radnički Niš-Radnički Pirot u polufinalu Kupa FSRIS-a

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_Radnicki-Zvezda
Radnički - Zvezda, 24.09.2008; foto: crvenazvezda.com

NIŠ - Fudbaleri niškog Radničkog ugostiće pirotskog imenjaka u polufinalu Kupa Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije. Meč je 15. juna od 17:30h na Bubnju.

 

Takmičenje u Srpskoj ligi - Istok je završeno, ali dva srpskoligaša još nisu završili sezonu. U sredu, 15. juna od 17:30h na igralištu na Bubnju niški Radnički će dočekati ekipu Radničkog iz Pirota u polufinalu Kupa FSRIS.

Ova dva kluba su se ove sezone sastala dva puta. U jesenjem delu takmičenja u Srpskoj ligi - Istok niški Radnički je slavio na Čairu rezultatom 5:1, dok je u Pirotu bio bolji domaćin rezultatom 1:0. 

- Te dve utakmice u Srpskoj ligi nemaju veze sa onim što nas čeka u polufinalu Kupa regiona. Cilj nam je da prođemo dalje, da pobedimo i u finalu i da uđemo u glavni žreb. Postoje problemi u sastavu jer je igrački kadar "rasut", pa još ne znam ko će izaći na teren. Svejedno, očekujem pobedu i plasman u finale - rekao je Dragan Ilić, trener Radničkog iz Niša.

Piroćanci su sezonu završili kao drugi u Srpskoj ligi sa 11 bodova manje od niškog Radničkog. A u sutrašnjem meču na Bubnju Kupa očekuju plasman u finale Kupa FSRIS-a.

- Upkos činjenici da u Niš putujemo bez najboljeg strelca Milana Stavrića, očekujem da moja ekipa ostvari dobar rezultat. Nama ne odgovara odluka da se meč igra u Nišu na terenu Cara Konstantina. Mislim da bi bilo bolje za obe ekipe da se igra na stadionu FK Radnički u Pirotu. Kao što sam rekao, očekujem povoljan rezultat i plasman u finale Kupa FSRIS-a. Dobrodošlo bi mojim igračaima da odigraju još par utakmica u toku letnje pauze - rekao je Vojkan Aleksić, trener Radničkog iz Pirota.

Pobednik ovog duela igraće u nedelju, 19. juna u Trsteniku protiv istoimene ekipe u finalu Kupa fudbalskog saveza regiona istočne Srbije. Bolji iz ovog duela će obezbediti plasman u glavni žreb nacionalnog Kupa za narednu sezonu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: