Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 10. 5. 2013.

| Sport

Radnički: Pobeda osigurava opstanak

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-pedja-stamenkovic-radnicki.jpg
Predrag Stamenković, kapiten Radničkog

Radnički dočekuje Slobodu iz Užica u subotu, 11. maja od 17h na stadionu Čair, a pobeda niškom timu i teoretski obezbeđuje opstanak u Superligi.

Niški fudbaleri imaju šansu 4 kola pre kraja da obezbede i teoretski opstanak u Superligi, što je bio i glavni cilj na početku ove sezone. Radnički se ovog proleća "smestio" na sredinu tabele, a u slučaju trijumfa nad Slobodom, cilj bi bio ispunjen.

- Imamo veliku želju za pobedom i da overimo superligaški status za sledeću sezonu. Ako ponovimo igru protiv Partizana, verujem da neće biti problema. Moramo da se odužimo navijačima zbog poraza od OFK Beograda u Nišu - rekao je Predrag Stamenković, kapiten Radničkog.

Radnički je u Užicu u prvom delu sezone igrao bez golova, a Sloboda je ekipa koja ima najviše remija (12). Sa 36 bodova nalazi se na 7. poziciji, dok je Radnički plasiran dva mesta niže.

- Sloboda je jedan od najiskusnijih timova koji nam gostuje. Igraju čvrst fudbal, dolaze nam rasterećeni i bez moranja. Mi smo 5 utakmica bez pobede i pravo je vreme da to promenimo i uđemo mirno u završnicu. Nadam se da ćemo uspeti uz podršku Meraklija - kaže Dušan Kolarević, koji će utakmicu verovatno početi na mestu levog beka.

Trener Saša Mrkić ne želi da otkriva sastav, ali najverovatnije će igrati na golu Aleksandar Kesić, Dušan Kolarević, Miloš Petrović, Stefan Cicmil i Predrag Stamenković u odbrani, u veznom redu Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Marko Ljubinković i Vladan Binić, a ispred njih Saša Stojanović i u špicu Petar Škuletić.

Karte će biti u prodaji samo na dan utakmice, na biletarnici bazena Čair i ispred zapadne tribine stadiona. Cena za istočnu i zapadnu tribinu je po 300 dinara, a za južnu 150 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Malo juče

    19:05 // 11. 5. 2013.

    I naravno veliki šef je odradio svoj deo posla kao sto sam vam i najavio. Hahaha. Kakva neznalica. Sta li ce sada da mu zasmeta i koga ce da okrivi? Ajde da vidimo.

  • malo juče

    13:03 // 11. 5. 2013.

    Danas idemo u rikverc.

    • savet

      19:23 // 11. 5. 2013.

      gradonacelnice,bulatovicu...preduzimajte nesto pod hitno situcija je alarmantna...

  • Milan Stamenkovic

    01:57 // 11. 5. 2013.

    Dužni ste nam Peđo itekako ste nam dužni

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: