Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 19. 2. 2016.

Radnički dočekuje Javor, Ašćerić traži raskid ugovora

490x370-fk-radnicki-nis.jpg Podmlađen, ali skoro pa neokrnjen Radnički nastavlja superligaške bitke; foto: Vanja Keser

Utakmicama 23. kola ovog vikend nastavlja se Superliga. Niški Radnički će na svom Čairu dočekati ekipu Javora iz Ivanjice u nedelju 21. februara u 14 sati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jova

    17:08 // 19. 2. 2016.

    Raskid ugovora može da dobije samo ako nije dobijao plate!A koliko znamo da je uprava isplatila igrače koji su trenutno u timu!Dobili smo zabranu zbog toga jer nije plaćeno bivšim trenerima i igračima!tako je barem radan rekao!E sad šta je istina sam bog zna!Još jedan neuspeh predsednika bez morala!Laže ko napredni!Očekujem botove ponovo da kažu kako mrzim Radnički, da spinuju i botuju radana!

    • Стефан

      21:38 // 19. 2. 2016.

      Апсолутно се слажем са тобом, Радан је неспособ.н човек и не може да води један Раднички Ниш. Изговори, оправдања не пију воду! Нису довели ни једно појачање отишли су стандардни играчи клуб не може да региструје играче једини у лиги, мада шта нас брига једини нисмо довели никог! И поред тога велики фудбалски МАГ РАДАН говори како ће мо напасти европу поред свих ових чињеница горе наведених хаха.

  • nikola

    17:23 // 19. 2. 2016.

    Само се питам где је играо овај врсни црногорац? Нигде, наравно Раднички му је дао име и афирмацију, а овако враћа. Срамота. Надам се да ћемо у недељу прописно да га избиждимо...

    • Bojzi

      09:23 // 20. 2. 2016.

      E moj Ašćera. Dok su te sokolili po niškim portalima i sajtovima kad ti nije išlo, gledao si u .... a sad si podneo tužbu, za šta?
      Prošle sezone si dao golova, koliko....i svi su te hrabrili i sad tu iz kluba pružaju šansu, ali ti si i dalje bandoglav. Nisi ni bio za bolje od Grblja.

  • Jova

    17:25 // 19. 2. 2016.

    Ajmo b.i., vlajče, dragan objasnite nam kako je ovo nešto pozitivno i zahteva pohvale prema radanu.Kako je on uradio i više nego što je mogao i da su druge uprave krive za stanje u klubu,da i ako je obećao pare za klub radan ni za to nije kriv što nije uspeo ni bednih 60000e da obezbedi.Drugi su krivi samo nesposobni nisu!Idu izobri potrudite se oko odgovora zaradite sendvič i možda državni posao!

    • Стефан

      21:41 // 19. 2. 2016.

      Слушао сам малопре Радана у емисији на Беламиу човек није свестан колико не зна о фудбалу колико лупета па то није нормално. Разочарао ме је и Раставац који разуме фудбал и опет ћути на то што је тим слабији у односу на јесењи део...

    • Bojzi

      09:20 // 20. 2. 2016.

      A što ti ne doniraš tih "bednih" 60 000 evra?
      Ne mogu da shvatim Nišlije (ako su Nišlije uopšte,a nije ni bitno) da im je stalo da propadne klub, samo da bi napakostili jednom političaru, kome u suštini tu i nije mesto...

  • Saki

    20:43 // 19. 2. 2016.

    Dobar je samo kad bode glavom, kad mu das loptu u noge nema blage veze!Takav igrac nam ne treba, nama treba neko ko ume da daje golove kao Santrač!

  • Vlajce

    21:37 // 19. 2. 2016.

    Jovo opterecen si Radanom.Mislim da ga sanjas nocu. Samo o njemu pises ali mi jos uvek nisi odgovorio sta to nije uradio a mogao je za ova 4 meseca koliko je u klubu. Juce su igraci dobili petu platu za 4 meseca a obezbedjena je i premaja za pobedu nad Javorom. Sta treba covek vise da uradi da bi ti bio zadovoljan?! Patoloski mrzis Radana a zbog njega i Radnicki.

    • Jova

      19:29 // 20. 2. 2016.

      Da li umeš da čitaš!?Šta treba da uradi pa o tome pišem svo vreme a to je da da ostavku!Ako to neće onda da obezbedi sponzora i redovne finansije,rezervni teren da se ne trenira na Čairu,da poboljša omladinsku školu i zaustavi rani odlazak igrača iz
      Niša, prestane da laže i da veći trud ulaže u klub nego na vas botove!I još jednom vi mrzite Radnički jer mu ne želite dobro!radan nije dobro!

  • shaft

    22:51 // 19. 2. 2016.

    Pa dal je Ibrahimovic ,pa da kukamo,da li nece lopta da se igra vise,zna li on ciji je dres nosio?Kad takvi polovni igraci dodju,treba im dati istoriju Radnickog,da shvate da je premia sto su njegovi igraci!

  • milos

    23:25 // 19. 2. 2016.

    to je ta menadzerska veza sa nasim sportskim direktorom koji ne radi nista u interesu kluba.jer je i asceric igrac kojeg su doveli sa ulice,ovde se afirmisao i ovako vraca klubu.sram ga bilo i njega i one koji ga savetuju!!!

  • Nole

    11:40 // 20. 2. 2016.

    Asceric je potpisao ugovor na dve godine... Tako da Milose ne lupetaj vise za menadzere u Radnickom i kako svi rade protiv kluba.. Ajde bre malo pozitive pred sutrasnji mec...

  • dragan

    22:00 // 20. 2. 2016.

    Jovo,sve to sto si nabrojao on to i radi.Cetri od pet isplacenih plata igracima plus premije koje je on uveo i koje ranije nisu postojale isplatio je upravo od sponzora koje je on obezbedio a ne iz buddzeta grada.Igraci uvek idu onome ko im obezbedi vecu platu i to niko ne moze da zaustavi.Koliko sam ucio u skoli trava se ne menja zimi pa nije ni mogao da je zameni.Nisi realan u svojim kritikama.

    • igor

      11:54 // 21. 2. 2016.

      Racun je u blokadi, kako im isplacuje, na crno? Jesi siguran da su isplacene plate i premije, vidim da smo sve pripremne pukli od drugo i trceligasa, ne deluje mi da su momci puni elana. A sto soma za prelazni rok?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: