Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 2. 11. 2013.

| Sport

Pauljević doneo pobedu Radničkom u Pećincima

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
pauljevic
Branko Pauljević postigao gol za Radnički

Fudbaleri Radničkog pobedili su Donji Srem u Pećincima rezultatom 1:0 (1:0) golom Branka Pauljevića nakon dodavanja Aleksandra Jovanovića u 9. minutu.

Posle od 6 mečeva bez pobede, fudbaleri Radničkog trijumfovali su u Pećincima rezultatom 1:0 u 11. kolu Superlige.

Radnički je došao do pobede protiv Donjeg Srema golom Branka Pauljevića od 9. minuta koji je glavom ubacio loptu u gol Donjeg Srema nakon asistencije Aleksandra Jovanovića.

Niški tim je u 35. minutu imao ogromnu šansu, Dušan Kolarević je proneo loptu sa desne strane, ubacio Aleksandru Jovanoviću koji je bio 5 metara ispred golmana, šutnuo ka golu, ali je golman Donjeg Srema Nemanja Belić sačuvao gol.

Donji Srem je u 4. minutu imao slobodan udarac, koji je izveo Rade Krunić, ali je loptu izboksovao golman Nišlija Nenad Filipović.

Opasan napad Donji Srem je imao dva minuta kasnije, kada je kontru Radničkog presekao Sinđić, prosledio loptu do Gorana Jankovića koji je došao ispred golmana Radničkog i šutirao, međutim Filipović je loptu prebacio preko prečke i tako spasio svoj gol.

Nenad Lukić je imao lepu priliku za svoj tim, on je u 19. minutu došao sa desne strane do Filipovića, šutnuo pored Vladana Pavlovića, ali je njegov šut završio pored gola.

U 37. minutu Lukić se oprobao sa dvadesetak metara ispred golmana Donjeg Srema, ali je lopta otišla pored gola.
Zbog jakog udarca Vladan Pavlović je u  40. minutu iznet sa terena, ali se on brzo vratio u igru.

U 42. minutu Radnički je imao slobodan udarac, koji je izveo Dušan Kolarević, najviši u skoku ispred golmana domaće ekipe bio je Milan Ćulum, ali je Belić sačuvao svoj gol.

Donji Srem je u prvom poluvremenu imao par šansi, ali je odbrana Nišlija dobro reagovala.

aleksandar-jovanovic,-radnicki.jpg Aleksandar Jovanović; foto: Saša Đorđević

U drugom poluvremenu Radnički je imao par prilika, ali je rezultat ostao iz prvog dela igre. Zbog povreda u drugom poluvremenu su izašli Vladan Pavlović i Miloš Živkovićkoji su u Pećincima pružili dobru partiju.

Veliku priliku stvorio je u 60. minutu Branko Pauljević kada je prvo ukrao je loptu, poveo kontru, sam prošao odbranu Donjeg Srema, došao do golmana Belića koji je izašao, Pauljević je šutnuo ka golu, ispred njega je pao Vasiljević kog je lopta pogodila u ruku, ali sudija nije svirao penal za Radnički.

Pauljević je u 70. minutu opet bio u prilici za gol kada je bio u šesnaestercu domaćih, ali su ga igrači odbrane Donjeg Srema izblokirali i sprečili da postigne još jedan gol.

U 74. minutu Donji Srem je došao do prilike kada je Aškovski došao do lopte nakon gužve u šesnaestercu Radničkog, šutnuo je sa ivice šesnaestreca, a li je siguran bio golman Nišlija Nenad Filipović koji je zakačio loptu dovoljno da je pošalje u korner. Narednih minuta domaći su pravili šanse za pogodak, ali je mreža Radničkog mirovala.

U finišu meča Donji Srem je imao slobodan udarac sa dvadesetak metara, ali je lopta posle šuta Ognjana Damnjanovića lopta otišla u aut.

Zbog zdravstvenih razloga na klupi Radničkog ne sedi šef stručnog štaba Dragoljub Bekvalac, ekipu vodi njegov pomoćnik Nenad Stamenković

Posle 11 kola Radnički ima 18 bodova i pre "večitog derbija" zauzima treću poziciju.

DONjI SREM – RADNIČKI 0:1 (0:1)

Stadion Suvača, Pećinci
Sudija: Slobodan Veselinović iz Valjeva
Gledalaca: 500
Žuti kartoni: Ivan Božović, Rade Krunić iz Donjeg Srema; Dušan Kolarević, Milan Ćulum, Miloš Petrović, Aleksandar Trišović iz Radničkog
Crveni kartoni:

DONjI SREM: Nemanja Belić, Ivan Božović, Stefan Aškovski, Aleksandar Vasiljević, Nemanja Lakić-Pešić, Stefan Bukorac, Uroš Sinđić (Lazar Čordašić od 82. minuta), Rade Krunić, Damjan Merčeta, Nenad Lukić (Đuro Zec od 59. minuta), Goran Janković (Ognjen Damnjanović od 59. minuta).

RADNIČKI: Nenad Filipović, Petar Jovanović, Vladan Pavlović‚ (Aleksandar Trišović od 46. minuta), Miloš Živković (Marko Ljubinović od 81. minuta), Miloš Petrović, Milan Ćulum, Dušan Kolarević, Branko Pauljević, Aleksandar Jovanović, Saša Stojanović, Sead Hadžibulić (Sead Hadžibulić od 71. minuta).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • izudin

    10:05 // 6. 11. 2013.

    gde smo to mi bili dok nije doveden dr.BEKVALAC zato kriticari zavezite ,Napali smo partizan u kupu i sta smo dobili. Sada hocete da minirate e pa nece da moze MERAKLIJE uzivajmo

  • sasa stakic

    20:33 // 3. 11. 2013.

    srećna slava zaposlenim u ustanovi MARA i posebna zahvalnost direktorki MARINI MILANOV u realizaciji projekta renoviranja ustanove u korist korisnika i zaposlenih,HVALA-DONATOR.

  • Real Sa Nisave

    19:56 // 3. 11. 2013.

    Kad preuzme nas grb i promeni ime u Radnicki.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: