Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:07, 6. 10. 2013.

| Sport

Radnički i Jagodina igrali nerešeno

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
vladan pavloivic.jpg
Vladan Pavlović; foto: Saša Đorđević

U 8. kolu Superlige fudbaleri niškog Radničkog zabeležili su treći uzastopni remi pošto su na stadionu Čair pred oko 8.500 gledalaca igrali 1:1 (1:0) sa Jagodinom.

Detalj koji je možda i presudno uticao na ishod utakmice dogodio se u 36. minutu. Vladan Pavlović izveo je slobodan udarac, čak i postigao gol, ali mu je sudija Darko Bogdanović, zbog toga što nije dao znak da se šut izvede, dodelio drugi žuti karton. Prvi je Pavlović dobio devet minuta ranije, možda i previše strogo zbog faula. Zbog protesta tada, sa klupe je udaljen i trener Dragoljub Bekvalac.

U igru je morao Aleksandar Trišović, a samo dva minuta nakon ulaska na teren, doveo je domaćina u vođstvo. U 42. minutu sjajno je izveo slobodan udarac sa 25 metara, iskosa sa desne strane i poslao pravi projektil u suprotan ugao gola Anđelka Đuričića.

Brojčano inferiorniji, Radnički se celo drugo poluvreme branio, a odbrana je kapitulirala u 71. minutu, kada je Miloš Lepović, koji je takođe ušao u igru par minuta ranije, skočio na centaršut Arsenijevića sa desne strane i savladao Kesića.

Ogromnu priliku da, ipak, dođe do pobede, Radnički je propustio u 86. minutu. Ivica Jovanović „izbacio“ je Hadžibulića iza odbrane Jagodine, ali je ovaj promašio gol iz situacije „jedan na jedan“ sa Đuričićem, tako da je ostalo 1:1.

Minut pre kraja regularnog dela utakmice nakon kontre Radničkog Uroš Đerić je dodao Pauljeviću koji se oslobodio čuvara i došao sa desne strane, ali je njegov šut otišao daleko preko gola.

U drugom minutu nadoknade vremena, zbog udaranja Dušana Kolarevića, isključen je i fudbaler Jagodine Mohamed El Monir.

tabela

Posle 8 kola Radnički je na četvrtoj poziciji sa 13 bodova, koliko ima i Crvena zvezda koja ima lošiju gol-razliku. Prvi je Partizan sa 17 bodova, koliko ima i Čukarički, dok je na trećem mestu Vojvodina sa 16 bodova.

Sledi nedelju dana pauze za Superligu zbog reprezentacije, a naredni meč Radnički igra za dve nedelje, kada gostuje Napretku u Kruševcu.

RADNIČKI - JAGODINA 1:1 (1:0)

Stadion Čair, Niš

Gledalaca: 8.500

Sudija: Darko Bogdanović iz Kraljeva

Žuti kartoni: Pauljević, Pavlović, Bulatović, Trišović, Kolarević (Radnički), Živanović i Cvetković (Jagodina)

Crveni kartoni: Pavlović i trener Bekvalac (Radnički) u 36. minutu; El Monir (Jagodina) u 90+2. minutu

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Miloš Živković, Radoš Bulatović, Dušan Kolarević, Milan Ćulum, Petar Jovanović (Ivica Jovanović od 75. minuta), Aleksandar Jovanović, Saša Stojanović (Aleksandar Trišović od 40. minuta), Sead Hadžibulić (Uroš Đerić od 88. minuta).

JAGODINA: Anđelko Đuričić, Aleksandar Filipović (Epović od 68. minuta), El Monir Mohamed, Aleksandar Živanović, Vukašin Tomić, Predrag Ranđelović (Šušnjar od 58. minuta), Dario Damjanović, Milan Đurić, Filip Arsenijević, Ivan Cvetković (Mitošević od 81. minuta), Aleksandar Pešić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sami smo krivi

    14:12 // 7. 10. 2013.

    Nije mi jasno da Pavlović, kao čovek kome je fudbal profesija, ne zna pravila igre. Ako zna i opet je ovo uradio, onda mu bar do polusezone dati da samo skuplja lopte pored terena.

  • nislija

    11:16 // 7. 10. 2013.

    Bio sam na utakmici...sudija je solidno sudio.Nas igrac je sam kriv za crveni,zna se sta se desava kada izvedes prekid pre nego sto sudija da znak.Sami smo krivi....Cestitke Trisovicu naprelepom golu

    • IVORY

      11:57 // 7. 10. 2013.

      A sta se desava?
      Ja do sada nisam ni jednom video da je neko dobio zuti za prevremeno izvodjenje, samo se izvede ponovo.

    • Bojan Miljković

      16:15 // 7. 10. 2013.

      Ako to zaista misliš onda si slep kod očiju.Preporučujem ti da se kandiduješ u FSS odmah bi te primili.Pun je savez takvih...I ne dolazi na stadion jer nam navijači kao ti ne trebaju.

  • KARAdjordje

    08:34 // 7. 10. 2013.

    СУДИЈСА АСОИЦИЈАЦИЈА ФСС=КРИМИНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА, доказано по ко зна који пут.Срамота и за организаторе=карте се продају у РЕСТОРАНУ,на ЈЕДНОМ шалтеру,само ЈЕДНА капија је отворена на истоку

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: