Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:00, 2. 5. 2013.

| Sport

Radnički izgubio od Partizana sa 3:1

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
petar-skuletic,-radnicki-nis.jpg
Petar Škuletić; foto: Marko Pekić

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Partizana rezultatom 3:1 (1:0) u 26. kolu Superlige. Jedini gol za niški klub postigao Vladan Binić u 51. minutu.

Niški Radnički pretrpeo je treći poraz u nizu pošto je u Beogradu izgubio od Partizana. Radnički je odigrao dobro prvi deo drugog poluvremena, ali nije uspeo da iznenadi aktuelnog šampiona.

Partizan je poveo sa 1:0 u 16. minutu kada je Ninković izveo korner, a Volkov je glavom zakačio loptu i ubacio je u mrežu Radničkog. Odbrana niške ekipe nije reagovala najbolje i Volkov se snašao da postigne gol za vođstvo crno-belih.

Izjednačio je Vladan Binić u 51. minutu kada je Aleksandar Jovanović ubacio loptu u šesnaesterac Partizana, do Binića koji je iz prve šutirao i lopta se odbila od Stojkovića i ušla u gol.

Radnički je imao veliku šansu u 55. minutu, kada je Jovanović je petom dodao Ljubinkoviću, koji je bio sam ispred Stojkovića, ali je golman Partizana grudima odbranio. I Partizan je odmah nakon toga imao šansuu 58. minutu je Lazar Marković centrirao, a Miljković je natrčao na loptu i šutirao preko gola.

Partizan je imao veliku šansu i u 20. minutu Šćepović je dodao loptu Miljkoviću koji je šutirao iz daljine, ali je napad blokirao Miloš Živković. Vladan Binić je u 25. minutu upitio centrašut ka golu Partizana, ali bez prilike.

U 77. minutu Partizan je poveo sa 2:1 kada je bio precizan Aleksandar Mitrović, nakon asistencije Lazara Markovića. Od 86. minuta Partizan je imao desetoricu igrača na terenu, ali to mu nije smetalo da postigne još jedan gol i osigura pobedu. U 90. minutu Aleksandar Mitrović je postigao gol nakon dodavanja Jojića.

Trener Radničkog Saša Mrkić morao je da promeni uobičajeni sastav zbog povreda, pa je na gol stao Miloš Perić zbog povrede Aleksandra Kesića. Na mesto levog beka povukao se Dušan Kolarević, a u tim se posle povrede vratio Marko Ljubinković.

Partizan je slavio drugi put u sezoni nad Radničkim koji ostaje sa 31 bodom i za sada na 9. poziciji.

U narednom kolu Radnički dočekuje Slobodu.

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ 3:1 (1:0)

Stadion Partizana

Sudija: Darko Bogdanović

Žuti kartoni: Nikola Ninković (42. minut), Tomislav Pajović (85. minut) i Vladimir Volkov (81. minut) iz Partizana; Miloš Petrović (27. minut), Miloš Živković (64. minut) i Predrag Stamenković (74. minut) iz Radničkog

Crveni kartoni: Tomislav Pajović (86. minut) iz Partizana

PARTIZAN: Vladimir Stojković, Aleksandar Miljković, Ivan Ivanov, Tomislav Pajović, Vladimir Volkov, Milan Smiljanić, Predrag Luka (Miloš Jojić od 80. minuta), Saša Ilić, Nikola Ninković (Lazar Marković od 55. minuta), Aleksandar Mitrović, Marko Šćepović (Nemanja Kojić od 65. minuta).

RADNIČKI: Miloš Perić, Predrag Stamenković, Miloš Živković, Miloš Petrović, Dušan Kolarević, Stevan Stefanović (Dalibor Mitrović od 69. minuta), Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Vladan Binić (Ivan Milenković od 90. minuta), Marko Ljubinković, Petar Škuletić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojmir

    16:03 // 6. 5. 2013.

    Inspektore umreces od muke. Jel da da ti je mnogo krivo sto si nebitan? Mnogo si nebitan da bi tvoji komentari bili ozbiljni.

  • RADE

    07:49 // 5. 5. 2013.

    smatram da radnicki ima dosta iskusnu ekipu čak bolju i od blizanaca, ali da se ne radi ništa što bi podiglo klub.. na žalost od ove ekipe posle ove sezone neće ostati ništa, tako da će mo dogodine biti kao smederevci.. što se tiče utakmice protiv partizana, primiti onakve golove nije glupo, već sramota! a i mrkić je čuvao rezervne igrače za...šta? uvodi novog igrača u 91 minutu???? nema veze, ostaćemo ove godine ali sledeće..neka nam je Bog upomoć!

  • Palilulac

    23:04 // 4. 5. 2013.

    @ Rango Nis
    Mnogo si pametan,pa sto ti ne preduzmes nesto da resis situaciju !!! Upucen si ko je sta radio pa kada mozes ovde da pametujes lepo bi bilo da predjes na dela!!!

    • pravi palilulac

      19:18 // 6. 5. 2013.

      a sta si ti uradio pa pametujes.dok ne ode purko,vlajkovic.nemoze niko nista da uradi dok su oni tu.

    • rangoniš

      16:40 // 7. 5. 2013.

      Bravo pametni ja sam navijač i poštujem Radnički a nisam slep da vidim šta rade,dam Radničkom 3 din da bi izvuko 15!!!!
      Kamo sreće da mi daju da vodim barem se ne bi kralo....
      A ti se brini za Palilulac a ne pametuj ovde...vidim baš si skupio dosta pozitivnih komentara.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: