Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:49, 21. 4. 2013.

| Sport

Radnički izgubio u Jagodini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki jagodina
Foto: Bratislav Stevanović

Fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su rezultatom 1:0 od Jagodine u 24. kolu Superlige. Jedini gol na meču postigao je Miloš Lepović u 68. minutu.

Niški Radnički pretrpeo je 9. poraz u sezoni pošto je na gostovanju u Jagodini izgubio sa 1:0 (0:0). Jagodina je imala mnogo prilika i ubedljivije da pobedi, ali je golman Nišlija Aleksandar Kesić dobro intervenisao.

Jedini gol na meču postigao je Miloš Lepović u 68. minutu nakon slobodnog udarca Ivana Cvetkovića sa leve strane. Lepović je po zemlji šutirao i niko u gužvi nije blokirao udarac.

Radnički je ovu utakmicu odigrao dosta ispod svog nivoa, možda što nisu igrali neki standardni prvotimci, kao što su Marko Ljubinković, Petar Škuletić i Predrag Stamenković. A zbog udarca loptom u glavu u 5. minutu Miloš Petrović je na poluvremenu morao da izađe pa ga je zamenio Ivan Dragićević koji nije dobio priliku od početka.

Jagodina je imala više prilika, prvu je u 2. minutu pokušao da iskoristi Miloš Stojanović nakon slobodnog udarca Cvetkovića, ali je zakasnio.U 13. minutu Miloš Stojanović je dobio loptu od Damjanovića, ali je Kesić dobro istrčao i uzeo loptu.

Dalibor Mitrović je u 20. minutu šutirao na gol iz slobodnog udarca, ali je udarac bio slab.

Dva minuta kasnije napadač Jagodine Miloš Stojanović je bio ispred Kesića, petom pokušao da doda  nekom, ali je lopta otišla u prazno. Isti igrač je u 29. minutu bio ispred Kesića, ali je šutirao preko gola.

Veliku šansu Radnički je imao u 41. minutu sa desne strane je Dalibor Mitrović šutirao, ali je lopta otišla preko gola.

U drugom poluvremenu Jagodina je stvarala prilike, ali je intervencijama Kesić spasio gol. U 57. minutu Ilić je glavom šutirao preko gola Nišlija.

U 58. minutu Aleksandar Jovanović je šutirao iz daljine, golman JAgodine odbio loptu, a na nju naleteo Saša Stojanović koji šutnuo loptu u aut.

Arsenijević je u 68. minutu bio ispred Kesića, ali je Bojan Đorđević blokirao loptu fudbalera Jagodine.

Minut kasnije Miloš Stojanović je pokušao glavom, ali je Kesić uhvaio loptu.

Nakon gola Jagodina je nastavila da opseda gol gostiju, ali su se fudbaleri Radničkog odbranili. U 89. minutu Đurić je pokušao iz daleka, ali je lopta otišla pored gola Radničkog.

Radnički posle 24 kola ima 31 bod. U narednom kolu, u subotu, 27. aprila Radnički dočekuje OFK Beograd.

JAGODINA - RADNIČKI 1:0 (0:0)

Stadion FK Jagodina u Jagodini

Žuti kartoni: Danilo Damjanović (19. minut) i Vladimir Ilić (29. minut) iz Jagodine; Bratislav Pejčić (27. minut) , Ivan Dragićević (55. minut), Stefan Cicmil (70. minut).

Sudija: Ninoslav Spasić iz Surdulice

JAGODINA: Igor Bondžulić, Duško Dukić, Mohamed El. Monir, Vladimir Ilić, Aleksandar Živanović, Goran Gogić, Dario Damjanović (od 70. minuta Dragan Stojkov), Ivan Cvetković, Miloš Lepović (Milan Đurić od 73. minuta), Filip Arsenijević (Dejan Đenić od 90. minuta), Miloš Stojanović.

RADNIČKI NIŠ: ALeksandar Kesić, Stefan Cicmil, Bojan Đorđević, Dušan Kolarević, Miloš Živković, Miloš Petrović, Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Saša Stojanović, Vladan Binić (Nikola Lukić od 82. minuta), Dalibor Mitrović (Milan Jovanović od 72. minut).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Profesori

    15:42 // 22. 4. 2013.

    Nekim preCednicima HVALI prirucnik iz gramatike!

  • Meraklija iz centar

    13:46 // 22. 4. 2013.

    jagodina,je nazalost,trenutno solidno jaka.mi bez nekih igraca,nemamo i bas neku igru.no,sta je tu je.igraci sa uslovima koje imaju u klubu,igraju super.posle ovog poraza,ofk-a bi morali da pobedimo.da bi ih pobedili,igraci bi trebali da imaju iza sebe navijace,12og igraca,koji ce ih podrzavati,i uterati strah u kosti gostima,kako bi izgubli.zato,nislije dodjimo sledeci vikend u sto vecem broju,i podrzimo nas klub u ovim vaznim trenucima.takodje,dodjimo i zajedno proslavimo 90u godisnjicu naseg kluba!

  • Milan Stamenkovic

    01:11 // 22. 4. 2013.

    Ljubinković i Škuletić dva igrača bez kojih naš napad ne postoji danas su nam itekako hvalili, ali biće bolje već u subotu. 90 godina se slavi svi na Čair.

    • korisnik

      11:57 // 22. 4. 2013.

      Koga su hvalili? :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: