Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:03, 30. 6. 2014.

| Sport

Radnički počeo pripreme sa 33 igrača

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-nis-prozivka.jpg
Prozivku su izvršili Nenad Stamenković i Zoran Milanović

Prozivkom na stadionu Čair fudbalri Radničkog iz Niša počeli su pripreme za novu sezonu. Ekipa čeka trenera, a na pripreme će ići na Zlatibor od 18. do 27. jula.

Na prvom treningu u sklopu priprema za novu sezonu u Superligi pojavila su se 33 fudbalera, dok Ivan Pejčić treba da se priključi sutra, a Kajo Sančez 5. jula.

- Oni igrači koji su bili u planu, došli su na prozivku, osim Ivana Pejčića i Kaja Sančeza koji će se kasnije priključiti ekipi. u odnosu na prošlu sezonu nedostaju Saša Stojanović, Petar Jovanović, Branko Pauljević, Radoš Bulatović i Miloš Krstić. Bitno je da ćemo gledati da zadržimo “kostur” ekipe i da se adekvatno pojačamo. Priključili smo dosta mladih igrača i na taj način šaljemo poruku da se misli na te mlade igrače iz Škole – kaže Predrag Stamenković, sekretar stručnog štaba Radničkog.

milanovic-i-stamenkovic Kondicioni trener Zoran Milanović i pomoćni trener Nenad Stamenkiović

Poznato je da će ekipa otići na pripreme na Zlatibor od 18. do 27. jula, kako kaže Stamenković.

- Posle sednice Skupštine biće poznato i ime novog šefa stručnog štaba i ambicije kluba. Stručnom štabu su se priključili i kondicioni trener i analitičar Zoran Milanović i novi doktor Nikola Jerkan. Za sada, tu su trener golmana Zoran Vasković i pomoćni trener Nenad Stamenković – dodao je Predrag Stamenković.

Ime novog trenera bi trebalo da bude poznato na sednici Skupštine koja je zakazana za utorak, 1. jul od 17h. Na toj sednici bi trebalo da se izabere i novo rukovodstvo kluba.

33 fudbalera na prozivci

radnicki-stadion Prvi trening je obavljen na stadionu Čair

Na prvom treningu pojavila su se 33 igrača, a najveći broj čine oni koji su i prošle godine igrali u Radničkom: golmani Nenad Filipović, Aleksandar Kesić i Miloš Perić, zatim Miloš Petrović, Vladan Pavlović, Milan Ćulum, Dušan Kolarević, Saša Marjanović, Bratislav Pejčić, Nikola Mitrović, Strahinja Petrović, Aleksandar Jovanović, Petar Đuričković, Vladimir Milenković i Dragan Jelić.

Iz Sinđelića se priključio Marko Tomić, dok su sa pozajmica vraćeni Mladen Petrović, Mladen Mitrović, Aleksandar Stanković, Miloš Nikolić, Nikola Mladenović, Miodrag Todorović, Stefan Marković, Marko Zdravković i Luka Milićević.

Prvom timu priključeni su i omladinci Stefan Vukić, Kemal Asanović, Filip Milivojević, Dušan Stojanović, Aleksandar VukadinovićPetar Bogdanović, kao i kadeti Lazar Anđelković i Nikola Petković.

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Deki Dekic

    18:38 // 16. 7. 2014.

    To je kada se botovi guraju svuda, a znanje nula. Nisu otišli na nove funkcije, već pobegli.

  • Nilija

    11:55 // 1. 7. 2014.

    A gde su Kayo sancez i Gay oni se verovatno vec probili u neki bolji klub Romu,Espanjol,Leverkuzen. . .

  • Goran NIs

    10:48 // 1. 7. 2014.

    Ovo je najveci uspeh Bulatovica,ostaviti nas klub u rasulu.Zasto sada ne izadje i kaze sta je sa nasim Radnickim.Momci puno srece i uspeha ne dajte se,uvek sa vama. AKO VAM JE DOBRO ONDA NISTA.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: