Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:28, 15. 10. 2011.

| Sport

Radnički poražen u Mladenovcu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki - d.srem 4
Fudbaleri Radničkog

Fudbaleri Radničkog poraženi su drugi put u sezoni pošto su izgubili u gostima od Mladenovca sa 2:1 (1:0) u 11. kolu Prve lige, ali su zadržali prvu poziciju bar do nedelje i meča Kolubare i Srema.

Niški fudbaleri poraženi su i na drugom gostovanju za redom i drugi put u sezoni. Radnički nije uspeo da iskoristi prilike koje je imao na meču 11. kolu i da sačuva bar bod. Mladenovac je poveo golom Pavkovića u 11. minutu, a priliku za izjednačenje je u nadoknadi vremena prvog poluvremena imao Bojan Dojkić koji je uputio šut ka golu domaćih, ali je golman Radić odbranio.

U drugom poluvremenu Radnički je više napadao, stvarao prilike, ali ih nije i iskoristio do 81. minuta kada je Petar Mitić izjednačio. Domaćima nije bio dovoljan bod, pa su do kraja više napadali, ali Stokić i Anđelković nisu bili precizni. Da se mečevi Radničkog najčešće odlučuju u poslednjim minutima meča, pokazalo se i ovaj put. Nažalost, niški fudbaleri nisu bili ti kojima je sreća bila naklonjena već Bakoviću u 87. minutu kada je glavom postigao gol i doneo tri boda Mladenovcu.

- Prvi gol smo primili iz kornera i ponovila se priča sa meča sa Čukaričkim. Uspeli smo posle da se vratimo u igru i da postignemo gol, ali je domaćin uspeo da opet povede i osvoji sva tri boda. Okrećemo se daljim obavezama. Cilj nam je da se petorica povređenih igrača oporave što pre i da se vrate u takmičarski pogon jer na Jovana Jovanovića nećemo moći da računamo ove jeseni - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Na ovom susretu Jovan Jovanović je doživeo težu povredu pošto su mu najverovatnije polomljene kosti podlaktice i ta povreda je prema rečima Đorđevića malo poremetila ostatak tima. Na ovom meču Radnički je igrao i bez Ivana Pejčića, Ivana Milenkovića, Predraga Stamenkovića, Miloša Petrovića i Nemanje Stoškovića zbog povreda.

Radnički je sa 23 boda zadržao prvu pozciju bar do nedelje, kada drugoplasirana Kolubara dočekuje Srem. Kolubara ima dva boda manje od Radničkog.

Sinđelića i Bežanije koji je trebalo da bude odigran na stadionu Železničara odložen je za 19. oktobar na Delijskom visu.

Ostali rezultati:

Teleoptik - Radnički (S) 0:0
Donji Srem - Proleter 3:1
Novi Sad - Inđija 3:1
Banat - Napredak 1:0

16.10. u 14:30h Kolubara - Srem
16.10. u 14:30h Sloga (K) - Mladi radnik
16.10. u 14:30h Mladost (L) - Čukarički

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: