Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 12. 4. 2012.

| Sport

Radnički spreman za Mladost iz Lučana

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
petar mitic
Petar Mitić veruje u pobedu; foto: Ivan Mančić

U 24. kolu Prve lige fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana. Meč je zakazan za subotu, 14. aprila od 16h na stadionu na Delijskom Visu.

Nedelju dana pauze koju su fudbaleri Radničkog nenadano dobili zbog odlaganja utakmice sa Teleoptikom, iskoristili su za što bolju pripremu za nastavak sezone.

- Odložen meč nam je dao šansu da povežemo više dana u maksimalnom radu. U klubu sam dve nedelje, igrači se polako adaptiraju i to počinje da daje rezultate. To mi je i cilj, da pokažemo kvalitet zahvaljujući kojem smo na čelnoj poziciji - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Prilika da se napredak u zajedničkom radu biće u subotu, kada na Delijski Vis stiže Maldost iz Lučana koja je na desetom mestu i sa 31 bodom trenutno ne brine o opstanku.

- Imamo neugodnog protivnika kog treba da ispoštujemo maksimalno. Pokušaćemo da ga iznenadimo i tako iz nedelje u nedelju dođemo do ostvarivanja cilja koji želimo - dodao je Ilić.

Zbog povreda ekipa opet neće biti kompletna, ali raduje povratak na treninge jednog od važnijih igrača prošle polusezone Bratislava Pejčića.

- Pejčić je uspeo da odradi trening pod punim pritiskom. To me ohrabruje jer on ima karakter igrača koji nam je potreban. Napravio je veliku pauzu pa treba polako da se uključi u proces. Marko Mančić i dalje ne može da igra zbog povrede primicača. Aleksandar Simov čeka operaciju koja je neophodna - istakao je Aleksandar Ilić.

Ko god da dobije šasnu, iskoristiće je na najbolji način.

- Imamo dosta problema, ali se igrači polako vraćaju. Ko god da izađe na teren, daće svoj maskimum. Uz angažovanu igru i naviječe, možemo da se učvrstimo na prvoj poziciji - rekao je Nikola Stefanović, igrač niškog tima.

U prvom delu sezone Radnički je slavio u Lučanima rezultatom 3:2 golovima Aleksandra Jovanovića, Ivana Pejčića i Marka Mančića.

- Neće nam biti lako, ali imali smo desetak dana da se pripremimo. Nadam se da ćemo se u narednim utakmicama ozbiljno približiti ostvarenju cilja - rekao je Petar Mitić, fudbaler Radničkog.

Radnički je i dalje prvi na tabeli sa 45 bodova i utakmicom manje od Donjeg Srema koji ima 3 boda manje nego niški tim.

Bilo je najavljeno da će konferenciji prisustvovati i predsednik Upravnog odbora Slavoljub Vlajković, ali je on hitno po pozivu morao da ode u Beograd.

Navijači Radničkog Meraklije neće organizovano ići na utakmicu i navijati zbog verskog praznika Uskrsa.

Svi parovi 24. kola:

14.04. u 16h Radnički (N) - Mladost (L)
14.04. u 16h Inđija - Sinđelić

14.04. u 16h Srem - Radnički (S)
14.04. u 16h Čukarički - Bežanija
14.04. u 16h Proleter - Kolubara
14.04. u 16h Mladi radnik - Teleoptik
14.04. u 16h Napredak - Donji Srem
14.04. u 16h Banat - Novi Sad
14.04. u 16h Mladenovac - Sloga (K)

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miladin

    16:28 // 12. 4. 2012.

    na Radnicki pa na Konstantin.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: