Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:09, 26. 2. 2013.

| Sport

Radnički spreman za Novi Pazar

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Picture-012.jpg

U sredu, 27. februara od 14h na stadionu Čair niški Radnički dočekuje Novi Pazar u 16. kolu Superlige. Karte za utakmicu u prodaji, u niškom timu žele pobedom da nastave sezonu.

Štrajk, pripreme u Nišu, treniranje na veštačkoj travi, odlazak trenra, dovođenje novog trenera 3 dana pred nastavak sezone... Ukratko, ovo je zimski pripremni period Radničkog koji će sutra na svom stadionu pokazati od "kakvog materijala". Stiže Novi Pazar, ekipa koja je slavila na početku takmičenja sa 3:0, ali sa novim igračima. Novi trener Saša Mrkić svestan je da je težak trenutak, ali vodi se onom narodnom "na muci se poznaju junaci".

- Iskoristio sam ova tri dana da upoznam igrače, imam širi spisak za sutra. Čekaju nas 2 utakmice za tri dana u kojima možemo mnogo da rešimo. Pozvao bih navijače da napune tribine jer je jako bitno - rekao je Saša Mrkić.

U Radničkom je bilo dosta turbulencija, a kako su svi problemi uticali na igrače, pokazaće na terenu.

- Iza nas je dosta čudan pripremni period. Počeli smo štrajkom, cele pripreme odradili u Nišu, većinu utakmica igrali na veštačkoj travi, a nikada manje pripremnih utakmica. Mogli smo bolje da budemo sagledani od Uprave jer smo jedina ekipa uz Smederevo koja nije išla na pripreme. Ali, idemo dalje. Pozvao bih navijače da nam pomognu da zabeležimo sutra nova 3 boda - rekao je Aleksandar Jovanović, igrač Radničkog kom je u Sinđeliću trener bio Mrkić.

Pojačanja su se dobro pokazala, a sutra će dobiti priliku da i publika vidi koliko će Radnički biti jači.

- Najvažnije je da sutra izađemo i pobedimo, za to se i spremamo. Novi Pazar je promenio ekipu, ali mi samo treba da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Idemo polako, od jedne do druge utakmice - istakao je Ivan Dragićević, pojačanje Radničkog.

radnicki

Sastav koji je Mrkić najavio je: na golu Miloš Perić, ispred njega Bojan Đorđević, Ivan Dragićević, Miloš Petrović i Miloš Živković. U veznom redu bi trebalo da zaigraju Nikola Lukić, Bratislav Pejčić, Aleksandar Jovanović i Strahinja Petrović, a u napadu Dalibor Mitrović i Marko Ljubinković.

- Očekujem da ćemo dobiti utakmicu, ali će biti teško jer je početak polusezone. Pobeda bi mnogo rešila, ali jedna utakmica ne čini prvenstvo. Nadam se da ćemo se pored pobede izdignuti iznad problema i vratiti klub gde mu je mesto. Razmišljamo o opstanku, ali i da podižemo formu kroz utakmice. Očekujem dosta gledalaca - rekao je Marko Ljubinković.

Karte su u prodaji na biletarnici hale Čair danas do 18h po cenama od 150 dinara za jug ili sever i po 300 dinara za zapad i istok.

Radnički licencirao 24 fudbalera

1 Miloš Perić
2 Bojan Đorđević
3 Aleksandar Simov
4 Nikola Lukić
5 Stevan Stefanović
6 Miloš Živković
7 Milutin Milošević
8 Vladan Binić
11 Petar Škuletić
12 Dušan Ivanov
14 Miloš Petrović
15 Milan Jovanović
17 Bratislav Pejčić
18 Ivan Milenković
19 Dušan Kolarević
20 Predrag Stamenković
21 Strahinja Petrović
22 Dalibor Mitrović
23 Aleksandar Kesić
24 Aleksandar Jovanović
25 Saša Stojanović
48 Marko Ljubinković
55 Ivan Dragičević
58 Stefan Cicmil

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • TBM

    11:27 // 27. 2. 2013.

    Nadao sam se da cete shvatili sarkazam u poruci, odlicno znam ko je Daca Mitrovic. . . .

  • TBM

    23:26 // 26. 2. 2013.

    Je l' je Dalibor Mitrovic onaj klinac ubacen iz omladinaca ?
    Brzonogi ?

    • Johny

      01:16 // 27. 2. 2013.

      Dalibor Mitrovic je najslabija karika ovog tima i ima 35 god. odprilike

  • jovan

    23:04 // 26. 2. 2013.

    pratio sam sve pripremne utakmice,i nemogu da verujem da je lukica izostavio sa sutrasnje utakmice...misljenja sam da nam je to najbolji vezni igrac...ako pobedimo prva dva kola u redu...ali ako neuzmemo svih 6 bodova trener je krivac sto izmislja toplu vodu..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: