Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 30. 3. 2013.

| Sport

Radnički zabeležio 4. pobedu u nizu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-aleksandar-jovanovic-i-vladan-binic.jpg
Aleksandar Jovanović i Vladan Binić; foto: Mihajlo Lazarević

Golom Vladana Binića u 92. minutu fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Smederevo sa 1:0 u 20. kolu Superlige i tako vezali 4. pobedu u nizu i 5. meč ovog proleća bez poraza.

Radnički nastavlja sa sjajnim rezultatima ovog proleća i četvrti put za redom završava meč kao pobednik. Ovog puta Radnički je savladao poslednjeplasirano Smederevo u gostima rezultatom 1:0 i to golom u nadoknadi vremena rezerviste Vladana Binića koji je u igru ušao u 76. minutu.

Smederevo je imalo svojih prilika u ovom meču, a najbolju nije iskoristio Rade Veljović u 80. minutu kada je sa 3 metra iskosa promašio gol Aleksandra Kesića. Kazna za taj promašaj stigla je u poslednjim trenucima meča.

Tokom prvog poluvremena više šansi imali su domaći fudbaleri, ali bez za njih uspešne završnice. U 31. minutu Miloš Živković je pokušao glavom da iznenadi golmana Smedereva, ali je lopta otišla pored gola. U 36. minutu Sikimić je šutirao ka golu Nišlija, ali je Živković izbacio loptu sa gol-linije.

Drugo poluvreme je proteklo u pokušajima fudbalera obe ekipe, a veliku priliku je imao i Stefan Cicmil, koji je debitovao za Radnički. U 79. minutu lopta se odbila o Cicmila, ali je otišla pored gola.

Na kraju, veliko slavlje niških fudbalera koji su ostali na 9. mestu Superlige i imaju 27 poena, koliko i Javor i Spartak. Upravo Subotičani stižu u Niš 3. aprila u meču 21. kola.

SMEDEREVO - RADNIČKI NIŠ 0:1 (0:0)

Stadion kraj stare Železare, Smederevo

Gledalaca: 1.000

SMEDEREVO: Mladen Živković, Ivan Božović,Marko Stanovčić (Danko Opančina od 16. minuta), Roberts Omega, Marko Ristić, Igor Krmar (Dejan Živković od 66. minuta), Aleksandar Miljković, Filip Osman (Bojan Čukić od 73. minuta), Dragan Radosavljević, Predrag Sikimić, Rade Veljović.

RADNIČKI NIŠ: Aleksandar Kesić, Bojan Đorđević, Miloš Živković, Miloš Petrović, Stefan Cicmil, Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Dalibor Mitrović (Vladan Binić od 76. minuta), Petar Škuletić, Milan Jovanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • najdanjanackovic

    10:26 // 1. 4. 2013.

    cestitam presedniku bankovicu upravi treneru igracima na vaznoi pobedi pozdrav karlo pirot uz vas

  • vladimir

    09:00 // 1. 4. 2013.

    čestitam momci, mnogo mi je žao što neću biti na čairu u sredu da uživam u dobroj utakmici, i sigurno sjajnoj atmosferi meraklija i marinaca..

  • fudbaler

    22:02 // 31. 3. 2013.

    Nikako da mi neko kaze koliko je Vlajkovic doneo para u klub? ja sam dosao do nekog ne zvanicnog spiska na kome su par ljudi medju kojima nisu sadasnja uprava,Vlajkovic,Purko i ostali pa bi eto voleo da mi neko nezvanicno odgovori koliko je Vlajkovic doneo u klub....

    SVAKA CAST NA POBEDAMA!

    • DUVANISTE

      22:29 // 31. 3. 2013.

      Hvala ti Ilicu sto si otiso na vreme,u suprotnom vec bi upali u telekom ligu.

    • Darko Stojanovic

      06:29 // 1. 4. 2013.

      Fudbaleru, postao si ko papagaj. Lepo te neko skoro pitao ovde da kazes ko umesto Vjakovica, umesto sto smaras ljude ko pokvarena ploca. Kazi, burazeru, otvoreno kog hoces da vidis umesto Vlajkovica?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: